*SHAKIBAgh* کاربر خبره سطح 30 ارسالیها 4,166 پسندها 28,326 امتیازها 69,873 مدالها 26 3/10/18 #51 منه مجنون بودم ولی لیلی نبود میگفتم قلبم برا هیشکی زانو نمیزنه حالا عاشق شدم دیدم قلبم اصن نمی زنه امضا : *SHAKIBAgh*
I.Râstâ رو به پیشرفت سطح 24 ارسالیها 247 پسندها 17,738 امتیازها 38,073 مدالها 15 3/10/18 #52 *SHAKIBAgh* گفت منه مجنون بودم ولی لیلی نبود میگفتم قلبم برا هیشکی زانو نمیزنه حالا عاشق شدم دیدم قلبم اصن نمی زنه کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو...
*SHAKIBAgh* گفت منه مجنون بودم ولی لیلی نبود میگفتم قلبم برا هیشکی زانو نمیزنه حالا عاشق شدم دیدم قلبم اصن نمی زنه کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو...
Fatemeh.M نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,002 پسندها 15,429 امتیازها 39,073 مدالها 20 3/10/18 #53 *SHAKIBAgh* گفت منه مجنون بودم ولی لیلی نبود میگفتم قلبم برا هیشکی زانو نمیزنه حالا عاشق شدم دیدم قلبم اصن نمی زنه کلیک کنید تا باز شود... همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت امضا : Fatemeh.M
*SHAKIBAgh* گفت منه مجنون بودم ولی لیلی نبود میگفتم قلبم برا هیشکی زانو نمیزنه حالا عاشق شدم دیدم قلبم اصن نمی زنه کلیک کنید تا باز شود... همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت
I.Râstâ رو به پیشرفت سطح 24 ارسالیها 247 پسندها 17,738 امتیازها 38,073 مدالها 15 3/10/18 #54 fatemeh.ma_ گفت همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت کلیک کنید تا باز شود... ت با من بمون تا ته این نفس... من این ماهو ماه عسل میکنم:/
fatemeh.ma_ گفت همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت کلیک کنید تا باز شود... ت با من بمون تا ته این نفس... من این ماهو ماه عسل میکنم:/
S sara.gh کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 1,055 پسندها 13,000 امتیازها 40,673 مدالها 7 3/10/18 #55 fatemeh.ma_ گفت همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت کلیک کنید تا باز شود... نتـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد
fatemeh.ma_ گفت همه ی اون عشق و محبت حس این دل پاک من چرا زیر سایه ی یک شب عشقمون از یادت رفت کلیک کنید تا باز شود... نتـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد
Fatemeh.M نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,002 پسندها 15,429 امتیازها 39,073 مدالها 20 3/10/18 #56 *sara* گفت نتـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... دارم ميام پيشت جاده چه همواره هوا چقدر بوي عطر تورو داره :D امضا : Fatemeh.M
*sara* گفت نتـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... دارم ميام پيشت جاده چه همواره هوا چقدر بوي عطر تورو داره :D
Fatemeh.M نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,002 پسندها 15,429 امتیازها 39,073 مدالها 20 3/10/18 #57 |یاس|yAs گفت ت با من بمون تا ته این نفس... من این ماهو ماه عسل میکنم:/ کلیک کنید تا باز شود... من و تو با همیم اما دلامون خیلی دوره. همیشه بین ما دیوار صد رنگ غروره. امضا : Fatemeh.M
|یاس|yAs گفت ت با من بمون تا ته این نفس... من این ماهو ماه عسل میکنم:/ کلیک کنید تا باز شود... من و تو با همیم اما دلامون خیلی دوره. همیشه بین ما دیوار صد رنگ غروره.
S sara.gh کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 1,055 پسندها 13,000 امتیازها 40,673 مدالها 7 3/10/18 #58 fatemeh.ma_ گفت دارم ميام پيشت جاده چه همواره هوا چقدر بوي عطر تورو داره :D کلیک کنید تا باز شود... هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم /// باز چون فردا شود امروز را فردا کنم
fatemeh.ma_ گفت دارم ميام پيشت جاده چه همواره هوا چقدر بوي عطر تورو داره :D کلیک کنید تا باز شود... هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم /// باز چون فردا شود امروز را فردا کنم
Fatemeh.M نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,002 پسندها 15,429 امتیازها 39,073 مدالها 20 3/10/18 #59 *sara* گفت هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم /// باز چون فردا شود امروز را فردا کنم کلیک کنید تا باز شود... ميدوني حالم اين روزا بدتر از همه س اخه هر كي رسيد دل ساده ي من روشكست امضا : Fatemeh.M
*sara* گفت هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم /// باز چون فردا شود امروز را فردا کنم کلیک کنید تا باز شود... ميدوني حالم اين روزا بدتر از همه س اخه هر كي رسيد دل ساده ي من روشكست
S sara.gh کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 1,055 پسندها 13,000 امتیازها 40,673 مدالها 7 3/10/18 #60 fatemeh.ma_ گفت ميدوني حالم اين روزا بدتر از همه س اخه هر كي رسيد دل ساده ي من روشكست کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غم ما پرده در شود //// وین راز سر به مهر به عالم سمر شود
fatemeh.ma_ گفت ميدوني حالم اين روزا بدتر از همه س اخه هر كي رسيد دل ساده ي من روشكست کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غم ما پرده در شود //// وین راز سر به مهر به عالم سمر شود