متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه نان کندو عسل

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.
خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.
مواد لازم:
آرد 2.5 پیمانه
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
پنیر خامه ای
گردو
زرده تخم مرغ
کنجد
مراحل تهیه:
1. همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
2. وسط مواد رو کمی گود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MEHR.AFAQ
عقب
بالا