- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.
خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.
مواد لازم:
آرد 2.5 پیمانه
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
پنیر خامه ای
گردو
زرده تخم مرغ
کنجد
مراحل تهیه:
1. همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
2. وسط مواد رو کمی گود...
خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.
مواد لازم:
آرد 2.5 پیمانه
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
پنیر خامه ای
گردو
زرده تخم مرغ
کنجد
مراحل تهیه:
1. همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
2. وسط مواد رو کمی گود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش