- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
مورینیو وقتی سوت پایان بازی به ثمر رسید دستهای خود را روی گوشهای خود قرار داد تا به هواداران یوونتوسی این پیام را منتقل کند که با پیروزی تیمش دیگر صدای آنها را نمیشنود، حرکتی تحریکآمیز که باعث شد نیروهای امنیتی استادیوم آقای خاص را دوره کرده و او را با اسکورت از زمین چمن خارج کنند.
مورینیو بعد از بازی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" به من 90 دقیقه توهین شد. من فقط کارم را انجام نمیدهم، نه کمتر و نه بیشتر. من که به کسی توهین نکردم. من فقط با نشان دادن آن ژست به آنها پیام دادم که میخواهم حرفهایشان را بیشتر بشنوم. ولی دیگر این کار را نخواهم کرد. من به عنوان یک سرمربی حرفهای که کارش را انجام میدهد به اینجا آمدم ولی مردم اینجا به خانوادهام توهین کردند. به همین خاطر بود که اینطور واکنش...
مورینیو بعد از بازی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" به من 90 دقیقه توهین شد. من فقط کارم را انجام نمیدهم، نه کمتر و نه بیشتر. من که به کسی توهین نکردم. من فقط با نشان دادن آن ژست به آنها پیام دادم که میخواهم حرفهایشان را بیشتر بشنوم. ولی دیگر این کار را نخواهم کرد. من به عنوان یک سرمربی حرفهای که کارش را انجام میدهد به اینجا آمدم ولی مردم اینجا به خانوادهام توهین کردند. به همین خاطر بود که اینطور واکنش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.