** نحوه قرار دادن رمان در انجمن برای مطالعه کاربران ** ●ابتدا وارد تالار کتاب شده و بخش تایپ رمان رو انتخاب کنید. ● گزینه ارسال موضوع را بزنید. (ایجاد موضوع جدید) ● در قسمت عنوان مانند مثال زیر عمل کنید: رمان روزمرگی های زندگی | monika_m کاربر انجمن یک رمان ●بعد از نوشتن عنوان که همان...
سلام
ببخشید. من ۲۰ پارت گذاشتم و الان میخوام برای جلد کتابم اقدام کنم، عکسی که خودم تهیه کردم. میشه شرایط ارسال عکس رو برام بنویسید.
روز خوبی داشته باشی
سلام.
شما بعد از درخواست در تاپیک زیر باید منتظر بمونید تا مدیران براتون یک طراح رو انتخاب کنن https://forum.1roman.ir/threads/73028/unread
بعد از این که طراحتون مشخص شد
ایشون با شما یک خصوصی میزنن و عکس رو ازتون میگیرن
به نام خداوند دلها
باسلام خدمت کاربران محترم انجمن یک رمان
امروز با یک خبر جذاب و صدالبته ویژه در خدمتتان هستیم.
انجمن یکرمان به عنوان انجمنی پیشرو در زمینهی ارتقای قلم و فرهنگ، افتخار دارد که از طرح جدیدی در جهت تعالی قلم نویسندگان گرامی رونمایی کند.
تا به امروز انجمن یک رمان و نویسندگان در جهت انتشار داستان و رمانهای جذاب و پرمحتوا نهایت تلاش خود را کردهاند. نویسندگانی که اکنون در فضای مجازی فعالیت میکنند دیگر نویسنده پنج سال پیش نیستند. چه بسا رمانهایی که اکنون از آثار چاپ شده نفیستر و جذابترند. پس به هنگامی که نویسنده به پختگی قلم رسیده، ما هم سعی بر...
به نام آفریننده ی قلم سلام خدمت کاربران و نویسندگان عزیز انجمن یک رمان ضمن تشکر از نویسندگان عزیز بابت اطمینان به انجمن یک رمان جهت انتشار رمان خود، خواهشمندیم قبل از شروع تایپ رمان خود، جهت رفع مشکلات در امر تایپ و در انتها دانلود رمان، به قوانین که به شرح زیر است، توجه فرمایید. 1_ قبل از...