به نام خداوند دلها
باسلام خدمت کاربران محترم انجمن یک رمان
امروز با یک خبر جذاب و صدالبته ویژه در خدمتتان هستیم.
انجمن یکرمان به عنوان انجمنی پیشرو در زمینهی ارتقای قلم و فرهنگ، افتخار دارد که از طرح جدیدی در جهت تعالی قلم نویسندگان گرامی رونمایی کند.
تا به امروز انجمن یک رمان و نویسندگان در جهت انتشار داستان و رمانهای جذاب و پرمحتوا نهایت تلاش خود را کردهاند. نویسندگانی که اکنون در فضای مجازی فعالیت میکنند دیگر نویسنده پنج سال پیش نیستند. چه بسا رمانهایی که اکنون از آثار چاپ شده نفیستر و جذابترند. پس به هنگامی که نویسنده به پختگی قلم رسیده، ما هم سعی بر آن داریم که با ایجاد انگیزهای، ارادهی دوستان نویسنده را در جهت انتشار هرچه...
برای قرار دادن رمان خودتون در انجمن، تاپیک آموزشی زیر رو مطالعه بفرمایید.سلام من تازه وارد شدم نمیدونم باید چکار کنم و چجورب رمانم روشروع به نوشتن کنم داهنماییم کنید لطفا
هر دو مورد امکان پذیر هستببخشید یعنی چاپ میشه؟ یا اینکه چاپ نمیشه فقط پی دی اف و ای پی کای رمان دانلودش پولی میشه؟
نام شاید باید بدی توی تالار کتاب و بزنی روی ارسال موضوع، مدیران تالار رمان شما رو همونجا تایید میکنن و شما میتونید ادامهی رمانتون بنویسید:)سلام
چجوری بهتون پیام بدیم برای اینکه رمانمون رو بهتون بدیم ؟
با سلامسلام
چجوری بهتون پیام بدیم برای اینکه رمانمون رو بهتون بدیم ؟
سلام فایل رمانتون رو خصوصی برای من بفرستیدسلام . وقتتون بخير. من رماني دارم و تو سايت شما قرار بدم . چطور ميتونم اينكار رو انجام بدم ؟