- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
شامی هویج از غذاهای خوشمزه محلی استان اصفهان میباشد. این شامی سس مخصوص به خود دارد که حتماً باید با آن سس سرو شود. برای آموزش تهیه این شامی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
هویج رنده شده: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
سرکه: یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه شامی:
1- پیاز و هویج رنده شده را داخل ظرفی میریزیم و گوشت را اضافه میکنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم ۳ قاشق آرد نخوچی اضافه میکنیم و ۲ عدد از تخم مرغها را اضافه میکنیم بعد اگر لازم بود و مواد شل بود تخم مرغ سوم را اضافه خواهیم کرد.
2- مواد را خوب ورز...
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
هویج رنده شده: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
سرکه: یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه شامی:
1- پیاز و هویج رنده شده را داخل ظرفی میریزیم و گوشت را اضافه میکنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم ۳ قاشق آرد نخوچی اضافه میکنیم و ۲ عدد از تخم مرغها را اضافه میکنیم بعد اگر لازم بود و مواد شل بود تخم مرغ سوم را اضافه خواهیم کرد.
2- مواد را خوب ورز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.