- ارسالیها
- 2,233
- پسندها
- 1,120
- امتیازها
- 16,273
- نویسنده موضوع
- #1
سفره اطعمه از علی اکبرخان آشپزباشی، آشپز درباره ناصرالدین شاه و کتاب نادر میرزا قاجار به نام نامه نامی یا کارنامه، از دوره قاجار، هر دو کتاب هایی هستند که به کار خوراک پختن در منزل هم می آیند.
آشپزی ایران از حیث مدارک مکتوب سخت تنگدست است. درباره این که ایرانیان پیش از اسلام چه می پخته و چه می خورده اند، رساله خسرو و ریدک چند جمله ای ذکر کرده، البته گزارشی هم از چگونگی طبخ چهار نوع خوراک در دربار بلاش موجود است و غیر از اینها هیچ نمی دانیم.
در سده های بعد، در عهد تیموری، شیخ ابو اسحاق حلاج شیرازی، معروف به شیخ اطعمه، اشعاری بر اساس اشعار متقدمین سروده، همه در وصف و مداح خوراک های مختلف رایج در آن زمان. افراد زیادی در دوره های مختلف اطعمه سرایی کردند اما اشعار هیچ...
آشپزی ایران از حیث مدارک مکتوب سخت تنگدست است. درباره این که ایرانیان پیش از اسلام چه می پخته و چه می خورده اند، رساله خسرو و ریدک چند جمله ای ذکر کرده، البته گزارشی هم از چگونگی طبخ چهار نوع خوراک در دربار بلاش موجود است و غیر از اینها هیچ نمی دانیم.
در سده های بعد، در عهد تیموری، شیخ ابو اسحاق حلاج شیرازی، معروف به شیخ اطعمه، اشعاری بر اساس اشعار متقدمین سروده، همه در وصف و مداح خوراک های مختلف رایج در آن زمان. افراد زیادی در دوره های مختلف اطعمه سرایی کردند اما اشعار هیچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.