Ti_ara رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 59 پسندها 1,313 امتیازها 8,313 مدالها 1 13/11/18 #161 هیچی فقط پایه شیطنت باشه
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 13/11/18 #162 Mehran Ahmadi گفت به جان خودم اگه میتونستم همه پسرهایی که آرایش میکنند یا لباس زنانه می پوشند رو سلاخی میکردم و مستقیم میرفتم ته ِ جهنم کلیک کنید تا باز شود... خوبه ميدوني ولي همه ي دخترا رو هم يكي نبين البته ديدگاه پسرا برام مهم نيس امضا : Lindaw
Mehran Ahmadi گفت به جان خودم اگه میتونستم همه پسرهایی که آرایش میکنند یا لباس زنانه می پوشند رو سلاخی میکردم و مستقیم میرفتم ته ِ جهنم کلیک کنید تا باز شود... خوبه ميدوني ولي همه ي دخترا رو هم يكي نبين البته ديدگاه پسرا برام مهم نيس
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 13/11/18 #163 Fati.h گفت همین تایپیک بگردید پیدا میشه کلیک کنید تا باز شود... زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس!
Fati.h گفت همین تایپیک بگردید پیدا میشه کلیک کنید تا باز شود... زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس!
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 13/11/18 #164 linda.b گفت خوبه ميدوني ولي همه ي دخترا رو هم يكي نبين البته ديدگاه پسرا برام مهم نيس کلیک کنید تا باز شود... دقیقا دیدگاه پسرها برات خیلی مهمه میگی نه دیدگاهتو دوباره چک کن
linda.b گفت خوبه ميدوني ولي همه ي دخترا رو هم يكي نبين البته ديدگاه پسرا برام مهم نيس کلیک کنید تا باز شود... دقیقا دیدگاه پسرها برات خیلی مهمه میگی نه دیدگاهتو دوباره چک کن
Sam in کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 259 پسندها 5,068 امتیازها 21,773 13/11/18 #165 Mehran Ahmadi گفت زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس! کلیک کنید تا باز شود... با این یکی موافقم خخخخخخ فکرشم که میکنم خندم میگیره امضا : Sam in
Mehran Ahmadi گفت زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس! کلیک کنید تا باز شود... با این یکی موافقم خخخخخخ فکرشم که میکنم خندم میگیره
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 13/11/18 #166 Sam in گفت با اون چیزایی که تو گفتی تریلی هم کمه فیل که دیگه هیچی ایشالا سبک باشه ما که بخیل نیستیم ایشالا پیدا بشه کلیک کنید تا باز شود... ایشالله یه همسر خووووب و به تمام معنا مرد گیر شمام بیاد همچنین خوشگل و پُر مو از اینایی که هرگز کچل نمیشن
Sam in گفت با اون چیزایی که تو گفتی تریلی هم کمه فیل که دیگه هیچی ایشالا سبک باشه ما که بخیل نیستیم ایشالا پیدا بشه کلیک کنید تا باز شود... ایشالله یه همسر خووووب و به تمام معنا مرد گیر شمام بیاد همچنین خوشگل و پُر مو از اینایی که هرگز کچل نمیشن
Alef_Gaf مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,905 پسندها 24,582 امتیازها 53,373 مدالها 22 13/11/18 #167 تایپک تکراری بید :| خصوصیات افراد غیر قابل تغییرن هر جور میخواد باشه برام مهم نی ولی انسانیت تو وجودش زنده باشه امضا : Alef_Gaf
تایپک تکراری بید :| خصوصیات افراد غیر قابل تغییرن هر جور میخواد باشه برام مهم نی ولی انسانیت تو وجودش زنده باشه
Fati.h نو ورود سطح 0 ارسالیها 10 پسندها 539 امتیازها 3,013 13/11/18 نویسنده موضوع محروم #168 Mehran Ahmadi گفت زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس! کلیک کنید تا باز شود... اول مهم نیته که قصد ازدواج داشته باشی دوم توکل برخداست سوم چند فش که عیب نداره شما هم نباید توقع داشته باشی که تا به یه دختر بگی عکس بده اون هم بده
Mehran Ahmadi گفت زشته که برم چی بگم؟ خانوم میشه لطفا عکستو بدون آرایش و افکت بفرستی؟ اونوقت چندتا فحش هم حواله مون نمیکنه؟ اینجوری نمیشه پس! کلیک کنید تا باز شود... اول مهم نیته که قصد ازدواج داشته باشی دوم توکل برخداست سوم چند فش که عیب نداره شما هم نباید توقع داشته باشی که تا به یه دختر بگی عکس بده اون هم بده
Sam in کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 259 پسندها 5,068 امتیازها 21,773 13/11/18 #169 Mehran Ahmadi گفت ایشالله یه همسر خووووب و به تمام معنا مرد گیر شمام بیاد همچنین خوشگل و پُر مو از اینایی که هرگز کچل نمیشن کلیک کنید تا باز شود... ای شوهر چیه اخه اه موردی بهتره سرخر اضافه کنم که چی واسه من از این ارزو ها نکن که از نفرین هم بد تره امضا : Sam in
Mehran Ahmadi گفت ایشالله یه همسر خووووب و به تمام معنا مرد گیر شمام بیاد همچنین خوشگل و پُر مو از اینایی که هرگز کچل نمیشن کلیک کنید تا باز شود... ای شوهر چیه اخه اه موردی بهتره سرخر اضافه کنم که چی واسه من از این ارزو ها نکن که از نفرین هم بد تره
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 13/11/18 #170 Sam in گفت با این یکی موافقم خخخخخخ فکرشم که میکنم خندم میگیره کلیک کنید تا باز شود... اونم دخترای انجمن! اونوقت تایپیک به تایپیک شخصی به شخصی اعلام عمومی میکنند که حواستون به این پسره باشه خیلی هیز و خطرناکه دخترا رو میشناسی که
Sam in گفت با این یکی موافقم خخخخخخ فکرشم که میکنم خندم میگیره کلیک کنید تا باز شود... اونم دخترای انجمن! اونوقت تایپیک به تایپیک شخصی به شخصی اعلام عمومی میکنند که حواستون به این پسره باشه خیلی هیز و خطرناکه دخترا رو میشناسی که