- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
به راستی که میتونیم سفره های شمالی کشورمون رو یک کلکسیون بی نظیر از خوراک های خوش طعم و بی نظیر به حساب بیاریم. تنوع بسیاز زیاد و در عین حال استفاده از مواد غذایی متنوع و با کیفیت فرهنگ غذایی این خطه از کشور عزیزمون رو بی نظیر کرده.
امروز هم قرار هست سری به سفره گیلان عزیز بزنیم و با طرز تهیه یک خورشت خوش طعم با نام چغرتمه بیشتر آشنا بشیم. امیدوارم در تجربه تهیه این خوراک با ما همراه باشین.
مواد لازم
مرغ خرد شده 2 تکه
ژعفران دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پودر دارچین از هر کردام 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
آب نارنج یا آبغوره 50 میلی لیتر
استاک مرغ 200 میلی لیتر
مراحل تهیه
1...
امروز هم قرار هست سری به سفره گیلان عزیز بزنیم و با طرز تهیه یک خورشت خوش طعم با نام چغرتمه بیشتر آشنا بشیم. امیدوارم در تجربه تهیه این خوراک با ما همراه باشین.
مواد لازم
مرغ خرد شده 2 تکه
ژعفران دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پودر دارچین از هر کردام 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
آب نارنج یا آبغوره 50 میلی لیتر
استاک مرغ 200 میلی لیتر
مراحل تهیه
1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.