غذا خورشت آلو اسفناج

  • نویسنده موضوع امین؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 88
  • کاربران تگ شده هیچ

امین؛

مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
13,772
پسندها
49,337
امتیازها
96,908
مدال‌ها
158
سطح
51
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
خورشت آلو اسفناج یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مهمانی ها تهیه می شود. خورشت آلو اسفناج بسیار سالم و برای بدن مفید است. خورشت آلو اسفناج به واسطه اسفناجی که در آن استفاده می شود که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. رایج ترین گوشت مصرفی در پخت خورشت آلو اسفناج گوشت گاو یا گوسفند است.

البته می‌توان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، می‌توانید این غذا را بدون گوشت بپزید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را شرح می‌دهیم. در سرویس متنوع آشپزی در اکالا بلاگ با ما همراه شوید.

مواد لازم برای خورشت آلو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : امین؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

امین؛

مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
13,772
پسندها
49,337
امتیازها
96,908
مدال‌ها
158
سطح
51
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول: خرد کردن پیاز


در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج (spinach)، پیازها را پوست بگیرد و بشویید. سپس آن‌ها را با یک چاقوی مناسب به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز با ادویه


سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه مقداری پیاز نرم شد، به آن زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پیاز و زردچوبه کاملاً مخلوط و یکدست شوند. تفت دادن را کمی ادمه دهید.

مرحله سوم: سرخ کردن گوشت تکه ای با پیاز


در مرحله بعد گوشت را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : امین؛

امین؛

مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
13,772
پسندها
49,337
امتیازها
96,908
مدال‌ها
158
سطح
51
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

نکاتی مهم در طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

  • اگر گوشت قرمز را دوست ندارید یا مشکل فشار خون دارید. می توانید از گوشت سفید مثل مرغ و یا بوقلمون استفاده کنید. فقط کافی است به جای گوشت گوسفند از ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید و سایر مراحل که در بالا گفته شد را دنبال کنید.
  • در مناطق شمالی کشور به خصوص گیلان در تهیه خورش آلو اسفناج از رب انار و گردو سابیده شده استفاده می‌کنند.
  • استفاده از رب انار در این غذا سلیقه‌ای است ولی پیشنهاد می‌شود حتما از گردو استفاده کنید. گردو به علت طبع گرمی که دارد، انتخاب مناسبی برای متعادل کردن طبع خنک این خورشت است.
  • اگر رژیم غذایی شما گیاهخواری است، می‌توانید در تهیه خورش آلو اسفناج، از گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : امین؛

امین؛

مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
13,772
پسندها
49,337
امتیازها
96,908
مدال‌ها
158
سطح
51
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

سوالات متداول در طرز تهیه خورشت آلو اسفناج​

در این قسمت با جواب سوالات طرز تهیه خورشت آلو اسفناج همراه ما باشید شاید این سوال شما نیز باشد.


برای خورشت آلو اسفناج از چه گوشتی استفاده کنیم؟​

در خورشت آلو اسفناج می‌توانید از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله استفاده کنید.


اگر منع مصرف گوشت قرمز داشتیم برای خورشت آلود اسفناج از چه گوشتی استفاده کنیم؟​

در صورت منع مصرف گوشت قرمز از گوشت مرغ و بوقلمون میتوانید استفاده کنید.


علت اضافه کردن گردو به خورشت اسفناج چیست؟​

به دلیل سرد بودن طبع اسفناج گردو طبع این خورشت را متعادل میکند و در طعم آن نیز بی تاثیر نیست.


برای خوشمزه تر شدن خورشت آلو اسفناج چه...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : امین؛

موضوعات مشابه

عقب
بالا