متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه شیر برنج خامه ای، یک افطاری مقوی

  • نویسنده موضوع HAD!S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 396
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

HAD!S

کاربر فعال
سطح
10
 
ارسالی‌ها
1,043
پسندها
1,508
امتیازها
13,673
مدال‌ها
12
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
شیر برنج یکی از خوراکی های مفید و مقوی برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان است. این بار می توانید شیر برنج را با خامه درست کنید. شیر برنج خامه ای طعم بسیار لذیذی دارد.
مواد لازم برای شیر برنج خامه ای :
برنج 1 پیمانه
شیر 2 لیتر
شکر 2 قاشق سوپخوری
هل 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام 50 گرم
خامه 150 گرم
طرز تهیه شیر برنج خامه ای :
برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد.
پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید.
برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد.
سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود.
بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : HAD!S
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا