نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

هنوزم..............

• نویسنده موضوع Ashk
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 252
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ashk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
23
پسندها
2,317
امتیازها
13,073
  • نویسنده موضوع
هنوزم منتظرم در اتاقمو باز کنه بیاد تو بگه :سلام بر ابله دو بیا گمشیم سر کوچه شیر کاکاعو بگیریم دارم از گرسنگی هلاک میشم
هنوزم منتظرم بیاد مثل قبل دو دیقه جدی باشه نتونه جلو خندشو بگیره باصدا بلند باهم به ژستش بخندیم
هنوزم فک میکنم با هم میریم تو ازماشگاه مدرسه تمام کمداو قفساتو برای پیدا کردن مولاژ میگردیم در حالی که از وقتی میای داخل معلومه کجاس ما نمیبینیم
هنوزم وقتی میرم بیرون همه وجودمو غم میگیره نه که خاطراتش یادم بیاد یا جلو چشمم فقط اسمش میاد تو ذهنم
هنوزم نمیتونم قبول کنم که نیست
هنوزم منتظرم بیاد باهم شنبه دوشنبه چار شنبه بریم باشگاه هنوزم منتظرم یک شنبه سه شنبه ها باهم بریم کلاس زبان بعدشم نقاشی هنوزم نتونستم با نبودش کنار بیام همین

امضا : Ashk

AmirAdabi❆

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
462
پسندها
12,245
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
هنوزم منتظرم در اتاقمو باز کنه بیاد تو بگه :سلام بر ابله دو بیا گمشیم سر کوچه شیر کاکاعو بگیریم دارم از گرسنگی هلاک میشم
هنوزم منتظرم بیاد مثل قبل دو دیقه جدی باشه نتونه جلو خندشو بگیره باصدا بلند باهم به ژستش بخندیم
هنوزم فک میکنم با هم میریم تو ازماشگاه مدرسه تمام کمداو قفساتو برای پیدا کردن مولاژ میگردیم در حالی که از وقتی میای داخل معلومه کجاس ما نمیبینیم
هنوزم وقتی میرم بیرون همه وجودمو غم میگیره نه که خاطراتش یادم بیاد یا جلو چشمم فقط اسمش میاد تو ذهنم
هنوزم منتظرم بیاد باهم شنبه دوشنبه چار شنبه بریم باشگاه هنوزم منتظرم یک شنبه سه شنبه ها باهم بریم کلاس زبان بعدشم نقاشی هنوزم نتونستم با نبودش کنار بیام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AmirAdabi❆

!sara

رفیق جدید انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
74
پسندها
5,105
امتیازها
21,133
مدال‌ها
10
هنوزم منتظرم بیاد باهم شنبه دوشنبه چار شنبه بریم باشگاه هنوزم منتظرم یک شنبه سه شنبه ها باهم بریم کلاس زبان بعدشم نقاشی هنوزم نتونستم با نبودش کنار بیام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا