غذای ملل طرز تهیه چکدرمه،غذای محلی ترکمن ها

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد.
ترکمن‌ها از اقوام ترک‌تبار ایران هستند که در کناره‌های شرقی دریای خزر در استان گلستان و بخش‌هایی از استان خراسان موسوم به ترکمن صحرا سکونت دارند.
بندر ترکمن، گنبد قابوس، کلاله و ... از شهرهای شناخته شده آن‌ها هستند. ترکمن ها طبق رسوم خود روی زمین و دور سفره‌ای به نام ثاچاق غذا می‌خورند. از غذاهای محلی این خطه می‌توان چکدرمه، بولامه، بورک، اکمک، باسترمه و ... را نام برد.
یکی از این غذاهای رنگین و خوش طعم که می‌خواهیم در این مطلب به آن بپردازیم چکدرمه است. یک غذای محلی که شباهت زیادی به استانبولی پلوی تهرانی‌ها دارد.
چکدرمه مشهورترین غذای بندر ترکمن و آق‌قلا است که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] ASIL

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
64
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
60
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
80
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
66
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
65
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
41
عقب
بالا