غذای سنتی دستور تهیه لوبیا پلو شیرازی

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
لوبیا پلو شیرازی از غذاهای مقوی و پراستفاده در سفره‌های ایرانی می‌باشد که طعمی بسیار دلنشین دارد و طرفداران زیادی نیز دارد امروز میخواهیم با طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی که با لوبیای چشم بلبلی پخته میشود آشنا شویم.
این غذا بدلیل وجود مواد مغذی بسیار پرانرژی محسوب میشود. وجود مواد اولیه ای چون لوبیای چشم بلبلی و شوید و دارچین در این غذا باعث ایجاد طعم خوشایندی در این غذا میشود.
مواد لازم:
یک کیلو برنج
لوبیای چشم بلبلی 2 پیمانه
شوید تازه 750 گرم
زعفران آبکرده دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین
طرز تهیه:
1. پس از شستن لوبیای چشم بلبلی آن را بخیسانید و تا زمانیکه آب به خورد آن برود چندبار آب ظرف را عوض کنید.
2. پس از آن در یک قابلمه لوبیا ها را ریخته و دو برابر حجم آن روی آن آب بریزید و بگذارید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا