- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
ترهفرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
برگهای كوچك اسفناج 150 گرم
مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 5 عدد
ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
ترهفرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
برگهای كوچك اسفناج 150 گرم
مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 5 عدد
ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
- تابه مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاهگاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.