متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا خورش فسنجان

Hilary

کاربر حرفه‌ای
سطح
0
 
ارسالی‌ها
2,233
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد اولیه :
برای 4 نفر
گردوی آسیاب شده
400 گرم
رب انار شیرین
1 الی 2 ق غ
رب انار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,831
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • مدیر
  • #2
[IMG]
خورش فسنجان یکی از انواع خورشهای اصیل ایرانی است.در طبخ این خورش از مغز گردو، رب انار ترش و یا شیرین به دلخواه ، پیاز، مرغ یا گوشت قرمز، روغن آفتابگردان، ادویه جات و زعفران استفاده و با پلو سرو ميشود. مواد لازم :

  • مرغ متوسط یا گوشت چرخ کرده / 500 گرم
  • مغز گردوی چرخ شده / 400 گرم
  • پیاز رنده شده / 1 عدد متوسط
  • رب انار ترش / نصف پیمانه
  • شکر / 2 قاشق غذاخوری
  • نمک / به میزان لازم
  • رب گوچه فرنگی / 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده / 2 قاشق غذاخوری
  • هویج یا کدو حلوایی رنده شده / 1 پیمانه ( در صورت تمایل )
طرز تهیه : اگر از گوشت چرخ کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

farzane amiri

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
88
پسندها
97
امتیازها
178
  • #3
خورشت فسنجان ، خورش فسنجان ، طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت مرغ ریش ریش شده و گوشت چرخ کرده قلقلی مازندرانی ، گیلانی و کرمانشاهی ، khoresht-fesenjan


دستور پخت خورشت فسنجون خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

خورش فسنجان از خوشمزه ترین و قدیمی ترین های خورشت ها می باشد و طرفدارن بسیار زیادی دارد. خورشت فسنجان اصالتاً یک خورشت شمالی و گیلانی می باشد و در طبخ آن از گوشت ، مغز گردو و رب انار استفاده می شود.


خورشت فسنجان را در شمال ایران معمولا خیلی ترش استفاده می کنند اما در بقیه نقاط ایران مخصوصاً جنوب آن را به صورت ملس درست می کنند. خورشت فسنجان همانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی برای پخت و جا افتادن به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta
عقب
بالا