طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش فسنجان
- سینه یا ران مرغ ۴ تکه
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- مغز گردو ۳۰۰ گرم
- رب انار ۴ قاشق غذاخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به انداز کافی
دستور پخت
طرز تهیه خورش فسنجان
ابتدا باید مرغ ها را آماده کنید ، برای این منظور مرغ ها را به خوبی بشویید و پس از خشک کردن مقداری نمک ، فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید. یک تابه مناسب و گود روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس اجازه دهید روغن داغ شود.
پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ها را داخل تابه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.