نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا فِتا پای

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 156
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,808
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
من معمولاً از خمیر فیلو یا همون یوفکای ترکی برای تهیه غذاهای زیادی استفاده میکنم و این بار هم، این خمیر رو با اسفناج عزیز
[IMG]
امتحان کردم.
نوعی از این غذا ریشه یونانی داره، نوع دیگری از آن در ترکیه با نام بورک اسفناج تهیه میشه. امیدوارم این دستور رو هم که ادغامی از چند دستور به زبانهای مختلف و نکته هایی که بهش اضافه کردم هست رو امتحان کنید و لذت ببرید.
ما که لذت بردیم.
[IMG]


[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
143
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
103
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
189
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
185
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
159
عقب
بالا