غذای مدرن پای چوپان

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 141
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به صده ی ۱۸۰۰ میلادی در انگلیس که در اون زمان سیب زمینی یه ماده ی غذایی ارزون و در دسترس برای قشر فقیر جامعه بود. در اصل این غذا رو با باقیمانده ی گوشت غذاهای دیگه شون که معمولاً گوشت گاو یا گوساله بود به همراه سیب زمینی و سبزیجات درست میکردند. از اونجا که این غذا در بین قشر بی بضاعتی باب بود که طبیعتاً توی کلبه های روستایی زندگی میکردند به تدریج این غذا کاتج پای یا همون پای کلبه ی روستایی نام گرفت. بعدتر که چوپان ها از گوشت گوسفند دام خودشون برای این غذا...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
71
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
118
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
146
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
126
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
عقب
بالا