غذای مدرن پای اسپاگتی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 101
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646798427439.png


مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی۱۲۰ گرم
کره۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۱ پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی
پیاز متوسط۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ پیمانه
ریحان۱ قاشق غذاخوری
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه پای اسپاگتی خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم​

در این مرحله مقداری نمک و روغن مایع درون آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه اسپاگتی را به ۳ قسمت تقسیم کرده و خرد می کنیم، سپس درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ دقیقه پخته شود.


مرحله سوم​

حالا پس از گذشت این زمان اسپاگتی را درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم. در ادامه آسپاگتی را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس به آن کره اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله نهم​

در این مرحله ریحان خرد شده را به مواد میانی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ریحان آزاد شود، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم مواد خنک شود. در ادامه پس از گذشت ۲۰ دقیقه اسپاگتی را از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم​

حالا سس پنیر را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا پنیر خامه ای یا پنیر ریکوتا را به همراه پونه کوهی و تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت پنیر خامه ای باز شود و مواد با هم ترکیب و یکدست شود.

مرحله یازدهم​

در این مرحله سس پنیر را روی اسپاگتی می ریزیم و با قاشق روی تمام سطح اسپاگتی پخش می کنیم. در ادامه مواد گوشتی را روی سس پنیر می ریزیم و مجددا با قاشق پخش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
272
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
70
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
117
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
141
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
144
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
125
عقب
بالا