غذا فِتا پای

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 161
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,801
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
من معمولاً از خمیر فیلو یا همون یوفکای ترکی برای تهیه غذاهای زیادی استفاده میکنم و این بار هم، این خمیر رو با اسفناج عزیز
[IMG]
امتحان کردم.
نوعی از این غذا ریشه یونانی داره، نوع دیگری از آن در ترکیه با نام بورک اسفناج تهیه میشه. امیدوارم این دستور رو هم که ادغامی از چند دستور به زبانهای مختلف و نکته هایی که بهش اضافه کردم هست رو امتحان کنید و لذت ببرید.
ما که لذت بردیم.
[IMG]


[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
158
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
202
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
197
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
171
عقب
بالا