- تاریخ ثبتنام
- 23/6/18
- ارسالیها
- 6,845
- پسندها
- 44,530
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 39
- سن
- 20
سطح
39
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
تهيه اين ترشي مربوط به فصل خاصي از سال نيست . در نتيجه ميتوانيد در هر زماني اين ترشي را تهيه كنيد . پس بهتر است هر بار به مقداري درست کنید كه ترشي زياد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.
مواد لازم :
پوست اضافه سربادمجانها را به آرامي ببريد . بادمجانها را شسته و خشك كنيد و در مقداري آب و نمك به مدت 15 دقيقه كاملا بپزيد (روي حرارت متوسط )
طوري كه...
مواد لازم :
- بادمجان قلمي متوسط / 15 عدد
- فلفل سبز قلمي / به تعداد بادمجانها
- سير رنده شده / 200 گرم
- نعناع خشك / 100 گرم
- هويچ نگيني ريز خرد شده* / 100 گرم
- سركه قرمز / يك و نيم ليتر
پوست اضافه سربادمجانها را به آرامي ببريد . بادمجانها را شسته و خشك كنيد و در مقداري آب و نمك به مدت 15 دقيقه كاملا بپزيد (روي حرارت متوسط )
طوري كه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.