غذای ملل طرز تهیه پلو چینی با میگو؛غذای دریایی به سبک چین

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 170
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
میگو یکی از پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است. یکی از عادت های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می کنند، مصرف هفتگی فرآورده های دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوهاست. میگو مقدار قابل توجهی از املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. از فواید میگو میتوان به مواردی مانند ضدفشار خون، ضد آلزایمز، ضد کم خونی و منبع پروتِین و کلسترول خوب بودن آن اشاره کرد.
بخارپز کردن میگوها و اضافه کردن چاشنی هایی مانند آبلیمو و سبزی های بخارپز میتواند وعده غذایی ارزشمندی را به وجود آورد. بهترین روش طبخ میگو بخارپز یا کبابی کردن آن است.
مواد لازم برای 4 الی5 نفر:
میگو: 500 گرم
برنج: 4 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد متوسط
ذرت یا نخودفرنگی: 1 لیوان (یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] I.YãSi
عقب
بالا