متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر گداخته (مناسب برای افراد ضیعف وکم خون)

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 177
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم

ادویه مخصوص 200 گرم

مغز پسته 200 گرم

مغز بادام 200 گرم

مغز فندق 200 گرم

مغز گردو 200 گرم

کنجد 100 گرم

نخودچی 100 گرم

خرما خرک (خارک) 200 گرم

خرما 200 گرم

پودر نارگیل 200 گرم

پودر سنجد 100 گرم

شیره ی خرما 400 گرم

نبات 200 گرم

زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری

آب به میزان کافی



طرز تهیه:

همه ی مغزهای خشکبار و کنجد و نخودچی را با همدیگر پودر کرده و نگه می داریم. هسته ی خرما را خارج کرده و هر دو نوع خرما را در حدود 1 تا 2 لیوان آب می پزیم. خرماهای پخته شده را چرخ کرده

و همراه با مغزهای خشکبار پودرشده و پودر کنجد و پودر نخودچی(که یک جا با هم پودر شده اند،) و پودر سنجد و پودر نارگیل با 4 لیوان آب ، روی حرارت می گذاریم. نبات و شیره ی خرما را هم اضافه

کرده و روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا