دسر طرز تهیه دسر ویا خوشمزه و مجلسی مناسب سس براق کیک

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 234
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر ویا برای مخملی کردن و سس براق کیک مناسب است.. این دسر از سری دسرهای قنادی است. شما میتوانید تا یک ماه داخل فریزر نگهداری کنید و هر وقت لازم داشتید سرو کنید. اصلا شکل خودش را از دست نمیدهد.



دسر ویا
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم

دسر ویا

شیر یک لیوان و نیم

شکلات نوتلا یا کرم شکلاتی صبحانه ۲۰۰ گرم

کرمفیل وانیلی ۱۵۰ گرم

پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری

پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری



نکته : وقتی گفته میشود خامه فرم گرفته باید فرم گرفته باشد تا دسر حالت پوکی خودش را حفظ کند.



دسر ویا
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
شیر، پودر کاکائو، کرم صبحانه یا شکلات نوتلا را روی حرارت هم بزنید، اما نجوشد تا کاملا کرم شکلاتی حل شود.

خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم از کرم فیل وانیلی را اضافه کنید و با حوصله هم بزنید.

پودر ژلاتین را به روش بن ماری با یک فنجان آب مخلوط کرده تا کاملا ذوب شود. به مخلوط بالا اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید.

نیمی از مایع را ریخته داخل فریزر گذاشته تا کاملا ببندد.


در این دسر پودر کاکائو استفاده شد تا در گلبرگهای این دسر جمع و تیره تر نشان داده شود.

کمی از کرم فیل باقی مانده و کرم شکلاتی وسط دسر بریزید.

بقیه مواد را روی لایه اول ریخته و قالب را پر کنید و حدود چهار ساعت داخل فریزر تا کاملا یخ ببند.

دسر ویا آماده است و با یک فشار از داخل قالب در می آید بدونه هیچ چسبندگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
لایه اول دسر ویا را که ریختین یخجال بگذارید تا نیم بند بشه و کمی خودشو بگیره ولی روی ژله حتما باید حالت چسبندگی داشته باشه.

بعد وسط قالبتون کمی کرمفیل و نوتلا بریزید بعد بقیه دسرتون را روش بریزید و بگذارید فریزر. هر موقع هم خواستین کافیه نیم ساعت قبلش از فریزر دربیارید و سرو کنید.

فقط اگه کرمفیل رو خودتون درست کردید حتما سفت تر از فرنی بردارید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا