متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی میکادو مغزدار

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت 20 روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز
نان میکادو: 2 ورقه
شکلات تخته ای: 200 گرم
انواع مغز: 200 گرم
خامه صبحانه: 2 قاشق چایخوری
روش تهیه
  1. 150 گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.
  2. یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
  3. سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده تا دو ورقه به هم بچسبند.
  4. سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.
  5. بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
  6. نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.
  7. بعد به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا