غذای ملل کاناپ مرغ؛فینگر فود مجلسی و خوشمزه

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 244
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسم‌های رسمی و جشن تولد‌ها مناسبه.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

msnmsn

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/3/18
ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0
 
  • #2
کاناپ مرغ

در این مطلب از سایت علم سرا برای شما عزیزان طرز تهیه کاناپ مرغ را آموزش می دهیم.آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد

کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات و گوشت ها می توان کاناپ تهیه نمود. معمولا برای تهیه کاناپ مواد مختلف روی تکه ای نان تست روشن یا تیره گذاشته و به زیبایی سرو می شود.

طرز تهیه کاناپ مرغ , کاناپ مرغ , canape morgh


کاناپ مرغ – کاناپ به ساندویچ های لقمه ای روباز گفته می شود. برای تهیه کاناپ قاعده خاصی وجود ندارد و با انواع مواد مختلف مثل سبزیجات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا