- ارسالیها
- 6,098
- پسندها
- 43,823
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
نکاتی در مورد پخت مربا ، مارمالاد و شربت و روش از بین بردن شکرک مربا
نکاتی در مورد پخت مربا، مارمالاد و شربت
در این مطلب به نکاتی در مورد پخت مربا ، شربت و مارمالارد اشاره شده که با رعایت آنها می توانید مربا ، شربت و مارمالاد هایی با کیفیت مطلوب تهیه کنید.
نکاتی در مورد پخت مربا و شربت
• انواع مربا باید در ظرف لعابی تهیه شوند، مگر مربای به (میوه بـه) که باید در ظرف مسی طبخ شود.
• شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا...
نکاتی در مورد پخت مربا، مارمالاد و شربت
در این مطلب به نکاتی در مورد پخت مربا ، شربت و مارمالارد اشاره شده که با رعایت آنها می توانید مربا ، شربت و مارمالاد هایی با کیفیت مطلوب تهیه کنید.
نکاتی در مورد پخت مربا و شربت
• انواع مربا باید در ظرف لعابی تهیه شوند، مگر مربای به (میوه بـه) که باید در ظرف مسی طبخ شود.
• شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر