دسر نکاتی در مورد پخت مربا ، مارمالاد و شربت و روش از بین بردن شکرک مربا

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 458
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نکاتی در مورد پخت مربا ، مارمالاد و شربت و روش از بین بردن شکرک مربا
نکاتی در مورد پخت مربا ، مارمالاد و شربت

نکاتی در مورد پخت مربا‌، مارمالاد و شربت

در این مطلب به نکاتی در مورد پخت مربا ، شربت و مارمالارد اشاره شده که با رعایت آنها می توانید مربا ، شربت و مارمالاد هایی با کیفیت مطلوب تهیه کنید.

نکاتی در مورد پخت مربا و شربت
انواع مربا باید در ظرف لعابی تهیه شوند، مگر مربای به (میوه بـه) که باید در ظرف مسی طبخ شود.
• شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Harry_QW

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا