نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا تمپورا ژاپنی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 191
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
سویا سس100 میلی‌لیتر

سرکه برنج30 میلی‌لیتر

روغن کنجد30 میلی‌لیتر

شکریک قاشق سوپ‌خوری

حبه سیر2 عدد

زنجبیلک قاشق سوپ‌خوری

تره‌ فرنگی35 گرم


طرز تهیه
100 میلی‌لیتر سویا سس، 30 میلی‌لیتر سرکه برنج، 30 میلی‌لیتر روغن کنجد، یک قاشق سوپ‌خوری شکر، 2 حبه سیر (کوبیده‌شده)، یک قاشق سوپ‌خوری زنجبیل (رنده‌شده) و 35 گرم تره‌ فرنگی (ریز خردشده) را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید تا شکر کاملاً در مواد حل شود.
نکته
راز و رمز های تمپورا ژاپنی

1.خمیر تمپورا را بیش از حد ورز ندهید، فقط در حدی که آرد در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
  1. مایه خمیر تمپورا باید سرد باشد تا نرم و لطیف شود. برای این کار، می‌توانید از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا