- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
سویا سس100 میلیلیتر
سرکه برنج30 میلیلیتر
روغن کنجد30 میلیلیتر
شکریک قاشق سوپخوری
حبه سیر2 عدد
زنجبیلک قاشق سوپخوری
تره فرنگی35 گرم
طرز تهیه
100 میلیلیتر سویا سس، 30 میلیلیتر سرکه برنج، 30 میلیلیتر روغن کنجد، یک قاشق سوپخوری شکر، 2 حبه سیر (کوبیدهشده)، یک قاشق سوپخوری زنجبیل (رندهشده) و 35 گرم تره فرنگی (ریز خردشده) را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید تا شکر کاملاً در مواد حل شود.
نکته
راز و رمز های تمپورا ژاپنی
1.خمیر تمپورا را بیش از حد ورز ندهید، فقط در حدی که آرد در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
سویا سس100 میلیلیتر
سرکه برنج30 میلیلیتر
روغن کنجد30 میلیلیتر
شکریک قاشق سوپخوری
حبه سیر2 عدد
زنجبیلک قاشق سوپخوری
تره فرنگی35 گرم
طرز تهیه
100 میلیلیتر سویا سس، 30 میلیلیتر سرکه برنج، 30 میلیلیتر روغن کنجد، یک قاشق سوپخوری شکر، 2 حبه سیر (کوبیدهشده)، یک قاشق سوپخوری زنجبیل (رندهشده) و 35 گرم تره فرنگی (ریز خردشده) را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید تا شکر کاملاً در مواد حل شود.
نکته
راز و رمز های تمپورا ژاپنی
1.خمیر تمپورا را بیش از حد ورز ندهید، فقط در حدی که آرد در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
- مایه خمیر تمپورا باید سرد باشد تا نرم و لطیف شود. برای این کار، میتوانید از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.