- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,830
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم
پنیر خامهای200 گرم
شبت (پاک و خردشده)20 گرم
گشنیز (پاک و خردشده)20 گرم
رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری
آبلیموترش تازه1 قاشق سوپخوری
سیر (کوبیدهشده)2 حبه
زنجبیل (رندهشده)1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
ماهی سالمون (فیلهشده)4 تکه 200 گرمی
برگ پیازچه به تعداد لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز قرمز (حلقهای خردشده)مقداری برای سرو
کلاهک قارچمقداری برای سرو
گوجهفرنگی مینیاتوریمقداری برای سرو
سس گشنیز و لیموطبق دستور دادهشده
طرز تهیه
پنیر خامهای200 گرم
شبت (پاک و خردشده)20 گرم
گشنیز (پاک و خردشده)20 گرم
رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری
آبلیموترش تازه1 قاشق سوپخوری
سیر (کوبیدهشده)2 حبه
زنجبیل (رندهشده)1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
ماهی سالمون (فیلهشده)4 تکه 200 گرمی
برگ پیازچه به تعداد لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز قرمز (حلقهای خردشده)مقداری برای سرو
کلاهک قارچمقداری برای سرو
گوجهفرنگی مینیاتوریمقداری برای سرو
سس گشنیز و لیموطبق دستور دادهشده
طرز تهیه
- پنیر خامه ای، شبت، گشنیز، رنده پوست لیموترش، آبلیموترش تازه، سیر و زنجبیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید سپس مقداری فلفل سیاه به آن اضافه و مزهدار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.