متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه معرفی چند غذا

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 2,175
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
کوک‌ او‌ ون
کوک‌ او‌ ون (Coq au vin) توسط «جولیا چایلد» (Julia Child) از طریق نمایش تلویزیونی و کتابش معروف شد و به عنوان یکی از غذاهای مخصوص او مطرح است. این غذا از مرغ پخته و برشته شده با نوشیدنی، قارچ، گوشت قرمزِ نمک‌زده یا بیکن (lardon)، پیاز، سیر و گاهی اوقات Brandyتهیه میشود. برای تهیه «کوک او ون» معمولاً از مرغ یا خروس استفاده می‌کنند اما اگر بخواهید می‌توانید از پرندگان سخت‌تر نیز استفاده کنید، به شرطی‌که با شعله بسیار ملایم‌تر آشپزی کنید. به علت تنوع منطقه‌ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی آماده و سرو می‌شود.

کسوله
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
کسوله
کَسوله (Cassoulet) غذای آسانی از لوبیا است که به آرامی با گوشت اردک پخته شده است، البته اگر این گوشت‌ در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از سوسیس، گوشت غاز، گوشت گوسفند یا هر گوشت دیگری استفاده کنید. این غذا از روستایی در جنوب فرانسه سرچشمه میگیرد و در تولوز (toulouse)، کارکاسون (Carcassonne) و کستل‌نوداری (Castelnaudary) بسیار محبوب است. نام کسوله از دیگچهای (cassole) میآید که این غذا به طور سنتی در آن پخته میشود و شکل آن شبیه به یک مخروط معکوس است. این وعده غذایی غنی و کامل در ماههای سردتر دلچسب است.

کسوله
 
  • Wow
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
بوف بورگونیون
بوف بورگونیون (Boeuf bourguignon) غذای سنتی فرانسوی به حساب می‌آید و در سطح بین المللی شناخته شده است. منشاء آن همان منطقه‌ای است که «کوک‌ او‌ ون» از آنجا می‌آید. این غذا، خوراکی تهیه شده از گوشت گاو پخته، آبگوشت گوشت گاوِ چاشنیدار شده با سیر، پیازهای مرواریدی، سبزیهای تازه و قارچ است. این دستور فقط یکی از نمونه‌های نحوه‌ی تهیه این خوراک سنتی و روستایی است. زمان آماده‌سازی سنتی بوف بورگونیون دو روز است تا گوشت، تُرد شده و خوراک، خوش طعمتر شود. این غذا در جشن ماه آگوست در Burgundy سرو می‌شود.

بیف بورگونیون
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
سوفله شکلات
کلمه سوفله (souffle) از کلمه فرانسوی «breath» یا «puff» مشتق میشود و منشاء آن به اوایل قرن هفدهم فرانسه باز می‌گردد. به احتمال زیاد سوفله شکلات را در منوهای دسر سراسر جهان دیدهاید، این دسر در فرانسه به صورت طعمدار و یا شیرین خورده میشود. پوسته شکلات ترد با مرکز شکلات خامهای و شیرهای، این دسر را به‌طرز حیرت‌انگیزی شیرین و دلچسب میکند.

سولفه شکلات
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
فلامیش
فلامیش (Flamiche) در زبان فلاندر‌ها (زبان هلندی شمال فرانسه) به معنی «کیک» است و منشأ آن به شمال فرانسه در نزدیکی مرز با بلژیک بر می‌گردد. این غذا دارای پوسته‌ی شیرینی پفی با مغز پنیر و سبزیجات است. محتوای سنتی فرانسوی آن تره فرنگی و خامه است. معمولاً فلامیش ظاهری شبیه به پیتزا دارد اما طرز تهیه آن در جنوب فرانسه متفاوت است و پوسته‌ای نازک دارد که با ماهی کولی، پیاز و زیتون طبخ می‌شود.

غذا فرانسوی
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
خوراک اردک
«کونفی دو کانار» (Confit de canard) یک غذای فرانسوی خوشمزه از اردک است (اگرچه از گوشت غاز و ... نیز میتواند استفاده کرد) و به عنوان یکی از بهترین غذاهای فرانسوی در نظر گرفته میشود. گوشت به‌طور ویژه با استفاده از یک فرآیند پخت آهسته (که صدها سال است قدمت دارد) آماده میشود. در این فرآیند گوشت اردک تا ۳۶ ساعت در نمک، سیر و آویشن خوابانده میشود و سپس به صورت آهسته در روغن خودش و در دمای پایین پخته میشود. سیب زمینی برشته شده‌ی کانفیت و سیر معمولاً در کنار این غذا سرو می‌شود. امروزه این غذای فرانسوی در سراسر فرانسه طبخ می‌شود اما به صورت تخصصی باید در منطقه‌ی جنوب غربی فرانسه (Gascony) این غذا را میل کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Sad
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
راتاتوی
«راتاتوی» (Ratatouille) از دیگر غذاهای فرانسویِ شناخته شده در سطح جهان به حساب می‌آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است. راتاتوی یک خوراک سبزیجات پخته است که میتواند به عنوان غذای فرعی، یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذاهای دیگری مانند کرپها و املت سرو شود. به طور کلی، ابتدا سبزیجات در یک ظرف کم عمق در حرارت بالا با مقدار کمی چربی پخته می‌شوند، سپس در ظرفی در فر پخته میشود. مواد تشکیل دهنده آن شامل گوجه فرنگی، سیر، پیاز، کدو سبز، بادمجان، هویج، فلفل، ریحان، آویشن و دیگر گیاهان سبز است، اما سرآشپزان فرانسوی همیشه در مورد روش صحیح طبخ راتاتویی اختلاف نظر دارند. غذای مشابه راتاتوی در باسک فرانسه (piperade) است که معمولاً ژامبون و گاهی اوقات تخم مرغ را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Angry
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
تارت تاتن
گفته می‌شود این تارت سیب فرانسوی به واسطه اشتباهی در سال ۱۸۹۸ توسط استفانی تارتن (Stephanie Tartin) تهیه شده است. او در حالی که با عجله سعی می‌کرد یک پای سیب سنتی آماده کند، به طور تصادفی سیب را برای مدت طولانی در شکر و کره گذاشت و بعد از آن میوه و شیرینی را در فر قرار داد. او به‌طور فرضی تارت وارونه را برای مهمانان خود در هتل «تَتا» (Tatin) سرو کرد و این تارت به غذای مخصوص هتل تبدیل شد؛ اگرچه روی منشاء تارت اختلافاتی وجود دارد، اما هیچ بحثی روی خوشمزگی آن نیست.

تارت سیب فرانسوی
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
سوفله کلاسیک فرانسوی
سوفله کلاسیک فرانسوی, غذاهای فرانسوی: ۹ غذای فرانسوی ساده، خوشمزه و لاکچری + عکس و طرز تهیه


چه کسی اسم سوفله‌ی کلاسیک فرانسه را نشنیده‌است؟ اما کم‌تر کسی آن را در خانه می‌پزد. این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامه‌ای و پنیر بهترین ترکیب را می‌سازند.

مواد لازم:

– ۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده

– ۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده

– ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده

– ۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده

– ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

– نصف قاشق چایخوری نمک

– ۱ فنجان شیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
راتاتویی سنتی
راتاتویی سنتی,غذاهای فرانسوی: ۹ غذای فرانسوی ساده، خوشمزه و لاکچری + عکس و طرز تهیه


این غذای فوق‌العاده با کدو سبز خوشمزه، بادمجان و سبزیجات آماده می‌شود.

مواد لازم:

– ۴۵۰ گرم بادمجان مکعبب خردشده

– ۲ و نیم قاشق چچایخوری نمک به صورت جداگانه

– ۳ حبه سیر خرد شده

– ۱۱۳۰ گرم گوجه‌فرنگی پوست کنده

– نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودرشده

– ۴/۳ فنجان جعفری خرد شده

– ۴/۱‍ فنجان ریحان خرد شده

– ۶۸۰ گرم پیاز نازک برش خورده

– ۳ عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

– ۹۰۰ گرم کدو سبز خردشده

– ۹۰۰ گرم پیاز زرد نازک برش خورده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا