غذا طرز تهیه ساده خورش سیر قلیه گیلکی

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 254
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,318
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
30
  • نویسنده موضوع
  • #1
اگر به خواص درمانی سیر علاقه دارید اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد از خوردن آن امتناع می‌کنید یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. پاییز و زمستان فصل سیر تازه است و می‌توان با برگ سیر تازه غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ و البته بدون بوی سیر تهیه کرد. «سیر قلیه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته‌ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است.
مواد لازم: (۶ نفر)
لپه: ۱و ½ پیمانه
برگ سیر: ۶ پیمانه (برگ سیر بعد از سرخ شدن نصف می‌شود پس در استفاده از آن دست و دلباز باشید)
پیاز: ۲ عدد
تخم‌مرغ: ۵ عدد
مرغ: ۶۰۰ گرم سینه یا ران (می‌توانید با جای گوشت مرغ از گوشت اردک و غاز هم استفاده کنید)
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
  1. طبق روال درست کردن تمام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا