غذا طرز تهیه خورش بامیه گوشت

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 180
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بامیه از میوه هایی هست که بیشتر در جنوب کشور وجود داره و استفاده میشه. اما از اونجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست خورشتش رو در بیشتر استان ها تهیه میکنند.
مواد لازم جهت تهیه خورش باميه :
باميه: ۸۵۰ گرم
گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله: ۸۵۰گرم
آبليمو: ۴ قاشق سوپ خوری
پياز سرخ شده: ۴ قاشق
رب گوجه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهيه خورش باميه:
بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند.
  1. از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM
عقب
بالا