hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 21/9/19 #611 nora@ گفت تورو خدا جایی میریم عین این مغول ها حمله ور به غذا نشو آبرومون رفت کلیک کنید تا باز شود... من که فقط غذایی رو که برامون آووردن میخورم تو دیگه چرا قاشق چنگالایی که بهت میدن باهاشون غذا بخوری رو همراهت میاری خونه ؟ امضا : hadi
nora@ گفت تورو خدا جایی میریم عین این مغول ها حمله ور به غذا نشو آبرومون رفت کلیک کنید تا باز شود... من که فقط غذایی رو که برامون آووردن میخورم تو دیگه چرا قاشق چنگالایی که بهت میدن باهاشون غذا بخوری رو همراهت میاری خونه ؟
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 21/9/19 #612 ^^ hadi ^^ گفت من که فقط غذایی رو که برامون آووردن میخورم تو دیگه چرا قاشق چنگالایی که بهت میدن باهاشون غذا بخوری رو همراهت میاری خونه ؟ کلیک کنید تا باز شود... هی هی غلام غلام این یارو که میگه توی خیابون شلوارشو کشیدی پایین چی میگه؟ امضا : M.Fakher
^^ hadi ^^ گفت من که فقط غذایی رو که برامون آووردن میخورم تو دیگه چرا قاشق چنگالایی که بهت میدن باهاشون غذا بخوری رو همراهت میاری خونه ؟ کلیک کنید تا باز شود... هی هی غلام غلام این یارو که میگه توی خیابون شلوارشو کشیدی پایین چی میگه؟
Agust D مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 1,344 پسندها 5,602 امتیازها 24,673 مدالها 21 21/9/19 #613 nora@ گفت تورو خدا جایی میریم عین این مغول ها حمله ور به غذا نشو آبرومون رفت کلیک کنید تا باز شود... کی بود که دیشب سفره رو جارو کرد؟ امضا : Agust D
nora@ گفت تورو خدا جایی میریم عین این مغول ها حمله ور به غذا نشو آبرومون رفت کلیک کنید تا باز شود... کی بود که دیشب سفره رو جارو کرد؟
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 21/9/19 #614 werwolf گفت کی بود که دیشب سفره رو جارو کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... میگم ظرف میشوری خونه هم بشور همش سر خود شیرینی برا مردم کار میکنی امضا : M.Fakher
werwolf گفت کی بود که دیشب سفره رو جارو کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... میگم ظرف میشوری خونه هم بشور همش سر خود شیرینی برا مردم کار میکنی
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 21/9/19 #615 nora@ گفت هی هی غلام غلام این یارو که میگه توی خیابون شلوارشو کشیدی پایین چی میگه؟ کلیک کنید تا باز شود... آخه شبش اومده بود خونه تو خونه تاریک بود اشتباهی شلوار تو ر پوشیده بود منم دیگه گفتم بزار شب بخوابه صبح به زور شلوارتو ازش گرفتم های های های امضا : hadi
nora@ گفت هی هی غلام غلام این یارو که میگه توی خیابون شلوارشو کشیدی پایین چی میگه؟ کلیک کنید تا باز شود... آخه شبش اومده بود خونه تو خونه تاریک بود اشتباهی شلوار تو ر پوشیده بود منم دیگه گفتم بزار شب بخوابه صبح به زور شلوارتو ازش گرفتم های های های
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 21/9/19 #616 ^^ hadi ^^ گفت آخه شبش اومده بود خونه تو خونه تاریک بود اشتباهی شلوار تو ر پوشیده بود منم دیگه گفتم بزار شب بخوابه صبح به زور شلوارتو ازش گرفتم های های های کلیک کنید تا باز شود... خخخ خدا نکشتت واااخخ یکم یاد بگیر رفتی بیرون چشم هات رِ درویش کن عَیبِ امضا : M.Fakher
^^ hadi ^^ گفت آخه شبش اومده بود خونه تو خونه تاریک بود اشتباهی شلوار تو ر پوشیده بود منم دیگه گفتم بزار شب بخوابه صبح به زور شلوارتو ازش گرفتم های های های کلیک کنید تا باز شود... خخخ خدا نکشتت واااخخ یکم یاد بگیر رفتی بیرون چشم هات رِ درویش کن عَیبِ
Agust D مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 1,344 پسندها 5,602 امتیازها 24,673 مدالها 21 21/9/19 #617 nora@ گفت میگم ظرف میشوری خونه هم بشور همش سر خود شیرینی برا مردم کار میکنی کلیک کنید تا باز شود... غمت نباشه قراره تو هم تو کار خیرم شریک کنم امضا : Agust D
nora@ گفت میگم ظرف میشوری خونه هم بشور همش سر خود شیرینی برا مردم کار میکنی کلیک کنید تا باز شود... غمت نباشه قراره تو هم تو کار خیرم شریک کنم
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,821 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 21 21/9/19 #618 شنیدم نوه ی پسر عموی پسرخاله ی نداشتت در راه بیدار کردن تو از خواب شهید شده درسته؟ امضا : M.Fakher
|ALI| نو ورود سطح 0 ارسالیها 40 پسندها 733 امتیازها 4,803 21/9/19 #619 nora@ گفت شنیدم نوه ی پسر عموی پسرخاله ی نداشتت در راه بیدار کردن تو از خواب شهید شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه ها این دختره هست اسمش نوراعه عاشق پسرعموی صاحب تایپینگ شده میخاد بره بهش بگه ترخدا بیا منو بگیر امضا : |ALI|
nora@ گفت شنیدم نوه ی پسر عموی پسرخاله ی نداشتت در راه بیدار کردن تو از خواب شهید شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه ها این دختره هست اسمش نوراعه عاشق پسرعموی صاحب تایپینگ شده میخاد بره بهش بگه ترخدا بیا منو بگیر
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 21/9/19 #620 nora@ گفت شنیدم نوه ی پسر عموی پسرخاله ی نداشتت در راه بیدار کردن تو از خواب شهید شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... همون نوه ی پسر عموی پسر خاله ام که شوهر توعه ؟ من واقعا نمیدونستم باهات نسبت نزدیک داره وگرنه نمیکشتمش خخخخ امضا : hadi
nora@ گفت شنیدم نوه ی پسر عموی پسرخاله ی نداشتت در راه بیدار کردن تو از خواب شهید شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... همون نوه ی پسر عموی پسر خاله ام که شوهر توعه ؟ من واقعا نمیدونستم باهات نسبت نزدیک داره وگرنه نمیکشتمش خخخخ