negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 28/7/18 محروم #61 F. B گفت پولدارا مشکلات زیادی دارن چون سهمی که نیازمندا از ثروت اونا دارن رو نمیبخشن چون طماعن کلیک کنید تا باز شود... من اصلا موافق نيستم امضا : negar -d
F. B گفت پولدارا مشکلات زیادی دارن چون سهمی که نیازمندا از ثروت اونا دارن رو نمیبخشن چون طماعن کلیک کنید تا باز شود... من اصلا موافق نيستم
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 28/7/18 #62 نيوشا گفت دقيقا کلیک کنید تا باز شود... من حاضرم تمام حصلبم رو واریزه یه بدبخت کنم اما نرم مانتو بخرم امضا : **Black Knight**
نيوشا گفت دقيقا کلیک کنید تا باز شود... من حاضرم تمام حصلبم رو واریزه یه بدبخت کنم اما نرم مانتو بخرم
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 28/7/18 محروم #63 Angelus autem mors گفت من حاضرم تمام حصلبم رو واریزه یه بدبخت کنم اما نرم مانتو بخرم کلیک کنید تا باز شود... نه ديگه در اين حد به نظرم أولويت بايد خودت باشى نه كس ديگه اى امضا : negar -d
Angelus autem mors گفت من حاضرم تمام حصلبم رو واریزه یه بدبخت کنم اما نرم مانتو بخرم کلیک کنید تا باز شود... نه ديگه در اين حد به نظرم أولويت بايد خودت باشى نه كس ديگه اى
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 28/7/18 #64 F. B گفت پولدارا مشکلات زیادی دارن چون سهمی که نیازمندا از ثروت اونا دارن رو نمیبخشن چون طماعن کلیک کنید تا باز شود... نه این درست نیس یه پولدار با اینکه خیلی پولداره از خود گزشتگی میکنه مهم قلبه اگه نداشته باشی پول هم برات کاری نمیتونه بکونه امضا : **Black Knight**
F. B گفت پولدارا مشکلات زیادی دارن چون سهمی که نیازمندا از ثروت اونا دارن رو نمیبخشن چون طماعن کلیک کنید تا باز شود... نه این درست نیس یه پولدار با اینکه خیلی پولداره از خود گزشتگی میکنه مهم قلبه اگه نداشته باشی پول هم برات کاری نمیتونه بکونه
روحـــناهی پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 33 ارسالیها 1,420 پسندها 26,234 امتیازها 47,103 مدالها 56 28/7/18 مدیر #65 منظور من این نبود که خودتو یک جوری خفه کنی تو پول که دیگه هیچی برات مهم نباشه منظور من با کسی بود که میگه پول اصلا اهمیتی نداره، امضا : روحـــناهی
منظور من این نبود که خودتو یک جوری خفه کنی تو پول که دیگه هیچی برات مهم نباشه منظور من با کسی بود که میگه پول اصلا اهمیتی نداره،
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 28/7/18 محروم #66 F. B گفت منظور من این نبود که خودتو یک جوری خفه کنی تو پول که دیگه هیچی برات مهم نباشه منظور من با کسی بود که میگه پول اصلا اهمیتی نداره، کلیک کنید تا باز شود... اره گلم فهميدم امضا : negar -d
F. B گفت منظور من این نبود که خودتو یک جوری خفه کنی تو پول که دیگه هیچی برات مهم نباشه منظور من با کسی بود که میگه پول اصلا اهمیتی نداره، کلیک کنید تا باز شود... اره گلم فهميدم
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 28/7/18 #67 نيوشا گفت نه ديگه در اين حد به نظرم أولويت بايد خودت باشى نه كس ديگه اى کلیک کنید تا باز شود... نه بابا مگه چقدر مانتو شلوار نیاز داریم؟؟مگه شهره مده که دم به دیقه پاساژ من حاظرم مانتوی سی هزار سالم رو بپوشم اما اون بدبخت که یه دست لباس داره راحت باشه امضا : **Black Knight**
نيوشا گفت نه ديگه در اين حد به نظرم أولويت بايد خودت باشى نه كس ديگه اى کلیک کنید تا باز شود... نه بابا مگه چقدر مانتو شلوار نیاز داریم؟؟مگه شهره مده که دم به دیقه پاساژ من حاظرم مانتوی سی هزار سالم رو بپوشم اما اون بدبخت که یه دست لباس داره راحت باشه
روحـــناهی پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 33 ارسالیها 1,420 پسندها 26,234 امتیازها 47,103 مدالها 56 28/7/18 مدیر #68 Angelus autem mors گفت نه این درست نیس یه پولدار با اینکه خیلی پولداره از خود گزشتگی میکنه مهم قلبه اگه نداشته باشی پول هم برات کاری نمیتونه بکونه کلیک کنید تا باز شود... ولی اگه پوله رو نداشته باشی تو دنیای الان کسی به قلب پاکت بهائی نمیده امضا : روحـــناهی
Angelus autem mors گفت نه این درست نیس یه پولدار با اینکه خیلی پولداره از خود گزشتگی میکنه مهم قلبه اگه نداشته باشی پول هم برات کاری نمیتونه بکونه کلیک کنید تا باز شود... ولی اگه پوله رو نداشته باشی تو دنیای الان کسی به قلب پاکت بهائی نمیده
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 28/7/18 #69 نيوشا گفت اره گلم فهميدم کلیک کنید تا باز شود... منم یه روزی پول رو بهترین ابزار میدونستم اما خب نشد و منم به جایی نرسیدم امضا : **Black Knight**
نيوشا گفت اره گلم فهميدم کلیک کنید تا باز شود... منم یه روزی پول رو بهترین ابزار میدونستم اما خب نشد و منم به جایی نرسیدم
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 28/7/18 محروم #70 Angelus autem mors گفت منم یه روزی پول رو بهترین ابزار میدونستم اما خب نشد و منم به جایی نرسیدم کلیک کنید تا باز شود... اره عزيزم به نظر منم كه پول خيلى چيز عالى نيست و ترجيح من يه زندگى پر از عشقه امضا : negar -d
Angelus autem mors گفت منم یه روزی پول رو بهترین ابزار میدونستم اما خب نشد و منم به جایی نرسیدم کلیک کنید تا باز شود... اره عزيزم به نظر منم كه پول خيلى چيز عالى نيست و ترجيح من يه زندگى پر از عشقه