**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 محل سکونت مدرسه ی هاگوارتز 28/7/18 #71 F. B گفت ولی اگه پوله رو نداشته باشی تو دنیای الان کسی به قلب پاکت بهائی نمیده کلیک کنید تا باز شود... کی گفته من پاکه پاکم باشه تو درست میگی عزیزم امضا : **Black Knight**
F. B گفت ولی اگه پوله رو نداشته باشی تو دنیای الان کسی به قلب پاکت بهائی نمیده کلیک کنید تا باز شود... کی گفته من پاکه پاکم باشه تو درست میگی عزیزم
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 محل سکونت كنار عشقم (شيراز) 28/7/18 محروم #72 Angelus autem mors گفت کی گفته من پاکه پاکم باشه تو درست میگی عزیزم کلیک کنید تا باز شود... منم قبول دارم امضا : negar -d
Angelus autem mors گفت کی گفته من پاکه پاکم باشه تو درست میگی عزیزم کلیک کنید تا باز شود... منم قبول دارم
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 محل سکونت مدرسه ی هاگوارتز 28/7/18 #73 نيوشا گفت اره عزيزم به نظر منم كه پول خيلى چيز عالى نيست و ترجيح من يه زندگى پر از عشقه کلیک کنید تا باز شود... عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود امضا : **Black Knight**
نيوشا گفت اره عزيزم به نظر منم كه پول خيلى چيز عالى نيست و ترجيح من يه زندگى پر از عشقه کلیک کنید تا باز شود... عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 محل سکونت كنار عشقم (شيراز) 28/7/18 محروم #74 Angelus autem mors گفت عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود کلیک کنید تا باز شود... خواهرى تويى مهديه؟ امضا : negar -d
Angelus autem mors گفت عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود کلیک کنید تا باز شود... خواهرى تويى مهديه؟
روحـــناهی پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 33 ارسالیها 1,408 پسندها 26,155 امتیازها 47,103 مدالها 56 محل سکونت ایران 28/7/18 مدیر #75 Angelus autem mors گفت عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا عشق همیشه خیلی تلخی ها هم داشته امضا : روحـــناهی
Angelus autem mors گفت عشق اره ولی منم از عشق چیزی نسیبم نشد همش عشق کشکه همش دروغه به نظرم اگه عشق وجود داشت کسی الان دل شکسته نبود کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا عشق همیشه خیلی تلخی ها هم داشته
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 محل سکونت مدرسه ی هاگوارتز 28/7/18 #76 نيوشا گفت خواهرى تويى مهديه؟ کلیک کنید تا باز شود... اره منم مهدیه امضا : **Black Knight**
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 محل سکونت كنار عشقم (شيراز) 28/7/18 محروم #77 Angelus autem mors گفت اره منم مهدیه کلیک کنید تا باز شود... سلام جاى جونم امضا : negar -d
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,941 امتیازها 20,173 مدالها 1 محل سکونت مدرسه ی هاگوارتز 28/7/18 #78 F. B گفت اتفاقا عشق همیشه خیلی تلخی ها هم داشته کلیک کنید تا باز شود... عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی امضا : **Black Knight**
F. B گفت اتفاقا عشق همیشه خیلی تلخی ها هم داشته کلیک کنید تا باز شود... عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی
negar -d نو ورود سطح 4 ارسالیها 24 پسندها 722 امتیازها 4,113 مدالها 1 محل سکونت كنار عشقم (شيراز) 28/7/18 محروم #79 Angelus autem mors گفت عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی کلیک کنید تا باز شود... دقيقا امضا : negar -d
Angelus autem mors گفت عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی کلیک کنید تا باز شود... دقيقا
روحـــناهی پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 33 ارسالیها 1,408 پسندها 26,155 امتیازها 47,103 مدالها 56 محل سکونت ایران 28/7/18 مدیر #80 Angelus autem mors گفت عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا این بار باهات صد در صد موافقم ولی در کل هر عشقی یه پایان شاد نداره امضا : روحـــناهی
Angelus autem mors گفت عشق یعنی رمئو و ژولیت...لیلی و مجنون....دلی و دلداده این عشقه نه عشق های امروزی کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا این بار باهات صد در صد موافقم ولی در کل هر عشقی یه پایان شاد نداره