Mahsa_rad نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 3,499 پسندها 65,247 امتیازها 74,373 مدالها 31 23/5/20 #501 Ďaniýal- گفت شب ک میشه توهم میاد سراغم پرِ سایه پرِ سرصدا میشه اتاقم:) کلیک کنید تا باز شود... مگه بد کردم عشقتو باور کردم یه گوشه ای تو قلبم فقط ب تو فک کردم:( امضا : Mahsa_rad
Ďaniýal- گفت شب ک میشه توهم میاد سراغم پرِ سایه پرِ سرصدا میشه اتاقم:) کلیک کنید تا باز شود... مگه بد کردم عشقتو باور کردم یه گوشه ای تو قلبم فقط ب تو فک کردم:(
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #502 mahSau گفت همیشه رفتیو بجات برگشتم عیییی منو نزار تو امید برگشتنت:) بعده تو دل بریدم از همه هی نزار برو پیر شم از رفتنت کلیک کنید تا باز شود... تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من
mahSau گفت همیشه رفتیو بجات برگشتم عیییی منو نزار تو امید برگشتنت:) بعده تو دل بریدم از همه هی نزار برو پیر شم از رفتنت کلیک کنید تا باز شود... تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من
Mahsa_rad نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 3,499 پسندها 65,247 امتیازها 74,373 مدالها 31 23/5/20 #503 nila a گفت تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من کلیک کنید تا باز شود... نزار دور بشیم از هم نرووو من بی تو میترسم نرووو فقط با تو میخندم نرو:) امضا : Mahsa_rad
nila a گفت تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من کلیک کنید تا باز شود... نزار دور بشیم از هم نرووو من بی تو میترسم نرووو فقط با تو میخندم نرو:)
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #504 mahSau گفت مگه بد کردم عشقتو باور کردم یه گوشه ای تو قلبم فقط ب تو فک کردم:( کلیک کنید تا باز شود... مهم نی کجآیِ این دنیآیی.. حسم تغییر نمیکنه بت:) امضا : Ďaniýal-
mahSau گفت مگه بد کردم عشقتو باور کردم یه گوشه ای تو قلبم فقط ب تو فک کردم:( کلیک کنید تا باز شود... مهم نی کجآیِ این دنیآیی.. حسم تغییر نمیکنه بت:)
Mahsa_rad نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 3,499 پسندها 65,247 امتیازها 74,373 مدالها 31 23/5/20 #505 Ďaniýal- گفت مهم نی کجآیِ این دنیآیی.. حسم تغییر نمیکنه بت:) کلیک کنید تا باز شود... تاگنده میشی فازه پهلوونی میاد ولی بچه بودی میخوردی دره گوشی زیاد گرگ تتل با اندکی تغییر:))) امضا : Mahsa_rad
Ďaniýal- گفت مهم نی کجآیِ این دنیآیی.. حسم تغییر نمیکنه بت:) کلیک کنید تا باز شود... تاگنده میشی فازه پهلوونی میاد ولی بچه بودی میخوردی دره گوشی زیاد گرگ تتل با اندکی تغییر:)))
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #506 nila a گفت تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من کلیک کنید تا باز شود... ندارم ب کسی اعتماد! امضا : Ďaniýal-
nila a گفت تا تو پاتو نذاری توی این خونه آروم ندارم قلب دیوونه پاشو بیا خسته شدم من درد این دلو به کی بگم من کلیک کنید تا باز شود... ندارم ب کسی اعتماد!
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #507 Ďaniýal- گفت ندارم ب کسی اعتماد! کلیک کنید تا باز شود... دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه
Ďaniýal- گفت ندارم ب کسی اعتماد! کلیک کنید تا باز شود... دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه
Setayesh-B کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,178 پسندها 25,768 امتیازها 47,073 مدالها 21 23/5/20 محروم #508 nila a گفت دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه کلیک کنید تا باز شود... هستی ولی نبودنت بهتر از بودنته گویا امضا : Setayesh-B
nila a گفت دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه کلیک کنید تا باز شود... هستی ولی نبودنت بهتر از بودنته گویا
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #509 LoaDing... گفت هستی ولی نبودنت بهتر از بودنته گویا کلیک کنید تا باز شود... آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی رویای من این تو این جان من شوق چشمان من عاشق ها میکشی زیبای من
LoaDing... گفت هستی ولی نبودنت بهتر از بودنته گویا کلیک کنید تا باز شود... آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی رویای من این تو این جان من شوق چشمان من عاشق ها میکشی زیبای من
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #510 nila a گفت دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه کلیک کنید تا باز شود... هوش عز سرم میپرونه عمقِ چشات.. امضا : Ďaniýal-
nila a گفت دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه کلیک کنید تا باز شود... هوش عز سرم میپرونه عمقِ چشات..