Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #521 nila a گفت همهی عمر را با آرزوی دیدن چشمان مهربانت سپری کردم کلیک کنید تا باز شود... من له شده همه شعرآم وسط بغضِ انفجاریِ ساز~ امضا : Ďaniýal-
nila a گفت همهی عمر را با آرزوی دیدن چشمان مهربانت سپری کردم کلیک کنید تا باز شود... من له شده همه شعرآم وسط بغضِ انفجاریِ ساز~
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #522 Ďaniýal- گفت من له شده همه شعرآم وسط بغضِ انفجاریِ ساز~ کلیک کنید تا باز شود... زیبای منی تو دیوونم کرده بد یه ذره ولی هر چه قدر بخنده دیوونهشم آخ که دیوونهشم
Ďaniýal- گفت من له شده همه شعرآم وسط بغضِ انفجاریِ ساز~ کلیک کنید تا باز شود... زیبای منی تو دیوونم کرده بد یه ذره ولی هر چه قدر بخنده دیوونهشم آخ که دیوونهشم
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #523 nila a گفت زیبای منی تو دیوونم کرده بد یه ذره ولی هر چه قدر بخنده دیوونهشم آخ که دیوونهشم کلیک کنید تا باز شود... مردن برای یک نفر آسونه.. اگ میتونی زندگی کن براش:) امضا : Ďaniýal-
nila a گفت زیبای منی تو دیوونم کرده بد یه ذره ولی هر چه قدر بخنده دیوونهشم آخ که دیوونهشم کلیک کنید تا باز شود... مردن برای یک نفر آسونه.. اگ میتونی زندگی کن براش:)
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #524 Ďaniýal- گفت مردن برای یک نفر آسونه.. اگ میتونی زندگی کن براش:) کلیک کنید تا باز شود... شااااید این جمعه بیااااید شاید پرده از دل بگشااااید شاید(شوور رو میگم)
Ďaniýal- گفت مردن برای یک نفر آسونه.. اگ میتونی زندگی کن براش:) کلیک کنید تا باز شود... شااااید این جمعه بیااااید شاید پرده از دل بگشااااید شاید(شوور رو میگم)
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 23/5/20 #525 nila a گفت شااااید این جمعه بیااااید شاید پرده از دل بگشااااید شاید(شوور رو میگم) کلیک کنید تا باز شود... دلم رآه رفتنُ میخاد کنارت شب چق خوبه یع دل دارم تویِ سینه همون واسه ت میکوبه امضا : Ďaniýal-
nila a گفت شااااید این جمعه بیااااید شاید پرده از دل بگشااااید شاید(شوور رو میگم) کلیک کنید تا باز شود... دلم رآه رفتنُ میخاد کنارت شب چق خوبه یع دل دارم تویِ سینه همون واسه ت میکوبه
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #526 Ďaniýal- گفت دلم رآه رفتنُ میخاد کنارت شب چق خوبه یع دل دارم تویِ سینه همون واسه ت میکوبه کلیک کنید تا باز شود... هوس کردم برم بالای کوه انقدر جیغ بزنم که جونم دراد
Ďaniýal- گفت دلم رآه رفتنُ میخاد کنارت شب چق خوبه یع دل دارم تویِ سینه همون واسه ت میکوبه کلیک کنید تا باز شود... هوس کردم برم بالای کوه انقدر جیغ بزنم که جونم دراد
_MAEDEH_ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 255 پسندها 4,412 امتیازها 23,673 مدالها 14 سن 21 23/5/20 #527 nila a گفت هوس کردم برم بالای کوه انقدر جیغ بزنم که جونم دراد کلیک کنید تا باز شود... دوست داری با دوسته من که دوست داره با دوسته تو دوست بشه دوست بشی...!؟ امضا : _MAEDEH_
nila a گفت هوس کردم برم بالای کوه انقدر جیغ بزنم که جونم دراد کلیک کنید تا باز شود... دوست داری با دوسته من که دوست داره با دوسته تو دوست بشه دوست بشی...!؟
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #528 .Maedeh گفت دوست داری با دوسته من که دوست داره با دوسته تو دوست بشه دوست بشی...!؟ کلیک کنید تا باز شود... یعس صد در صد
.Maedeh گفت دوست داری با دوسته من که دوست داره با دوسته تو دوست بشه دوست بشی...!؟ کلیک کنید تا باز شود... یعس صد در صد
☆مریم☆ نو ورود سطح 4 ارسالیها 11 پسندها 360 امتیازها 1,690 مدالها 3 سن 21 23/5/20 #529 nila a گفت یعس صد در صد کلیک کنید تا باز شود... دریاچه دل پاکی و نجیبی دارد چندیست که حالات عجیبی دارد این موج که سر به صخره ها میکوبد با من چه شباهت عجیبی دارد
nila a گفت یعس صد در صد کلیک کنید تا باز شود... دریاچه دل پاکی و نجیبی دارد چندیست که حالات عجیبی دارد این موج که سر به صخره ها میکوبد با من چه شباهت عجیبی دارد
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #530 ☆مریم☆ گفت دریاچه دل پاکی و نجیبی دارد چندیست که حالات عجیبی دارد این موج که سر به صخره ها میکوبد با من چه شباهت عجیبی دارد کلیک کنید تا باز شود... دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا حقا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
☆مریم☆ گفت دریاچه دل پاکی و نجیبی دارد چندیست که حالات عجیبی دارد این موج که سر به صخره ها میکوبد با من چه شباهت عجیبی دارد کلیک کنید تا باز شود... دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا حقا که راز پنهان خواهد شد آشکارا