فال شب یلدا

غذا خورشت ترشه واش؛غذاب خوش طعم گیلانی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
خورش ترشه واش یکی از غذاهای محلی خطه سر‌سبز شمال، به ویژه استان گیلان است. نام این خورش از گیاهی به اسم شبدر‌ترشک یا همان ترشه واش گرفته شده. ترشه واش گیاهی خودرو است که معمولا در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری به صورت طبیعی رشد می‌کند. در ایران این گیاه در استان‌های گیلان (رشت، بندرگز و لاهیجان) و در استان لرستان نیز یافت می‌شود. همانطور که از اسم آن مشخص است، ترشه واش طعمی ترش مزه دارد. خورش ترشه واش از ترکیب این گیاه با مرغ، بادمجان، سبزیجات، رب آلوچه و رب انار تهیه می‌شود. اگر به غذاهای ترش علاقه مندید، حتما از این وعده غذایی لذت می‌برید. در ادامه طرز تهیه این خورش خوشمزه برای ۴ نفر توضیح داده می‌شود.
مواد لازم برای تهیه خورش ترشه واش بادمجان:
۴ عدد متوسط گوجه فرنگی: ۳ عدد
گوشت مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا