غذای محلی خورشت ترشه سماق

  • نویسنده موضوع S_MELIKA_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 275
  • کاربران تگ شده هیچ

S_MELIKA_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
6/4/17
ارسالی‌ها
2,255
پسندها
19,567
امتیازها
46,373
مدال‌ها
30
سن
26
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سینه مرغ 3 عدد . سبزی خورشت 500 گرم . پیاز 2 عدد . لوبیا قرمز 1 فنجان


ابغوره 1 فنجان . سماق 5 قاشق غذاخوری . غوره 1 فنجان . سیر 5 حبه . نمک مقدار لازم




طرز تهیه : سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.



پس از تغییر رنگ مرغ ها میتوانید لوبیاها را بهمراه 4 لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت بگذارید خورشت بپزد.



سبزی ها را ریز خرد کنید و درون روغن به مدت 10 دقیقه سرخ نمائید ، 1 قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S_MELIKA_R

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
60
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
99
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
84
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
72
عقب
بالا