- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
معمولا در دستور پخت سوپ بروکلی از خامه استفاده می شود اما در این دستور برای این که غذای سالم تری داشته باشیم به جای خامه از پنیر چدار استفاده می کنیم. این غذا بسیار خوش طعم و عطر است و بهتر است با نان تست سرو شود.
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ حبه
پنیر چدار ۵۰ گرم
پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
کلم بروکلی: ۱ کیلوگرم
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد (۶۰۰ گرم)
روغن زیتون: ½ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ: ۱ لیتر
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ بروکلی:
1. کلم بروکلی را تمیز بشوئید و سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و بشوئید. سپس سیب زمینی ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
2. ابتدا یک لایه از روی تره فرنگی ها را جدا کنید قسمت برگ ها را با چاقو ببرید و از وسط دو نیم...
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ حبه
پنیر چدار ۵۰ گرم
پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
کلم بروکلی: ۱ کیلوگرم
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد (۶۰۰ گرم)
روغن زیتون: ½ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ: ۱ لیتر
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ بروکلی:
1. کلم بروکلی را تمیز بشوئید و سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و بشوئید. سپس سیب زمینی ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
2. ابتدا یک لایه از روی تره فرنگی ها را جدا کنید قسمت برگ ها را با چاقو ببرید و از وسط دو نیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.