- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
سس گوجه فرنگی، در خیلی از غذاها و اکثر ساندویچ ها استفاده می شود. اما بهتر است که این سس را خودتان در خانه درست کنید، در این صورت نگرانی بابت مواد نگهدارنده آن ندارید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی: 3 کیلوگرم
نمک: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
سیر درشت (له شده): 3 حبه
ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
پودر کاری: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
مواد لازم:
گوجه فرنگی: 3 کیلوگرم
نمک: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
سیر درشت (له شده): 3 حبه
ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
پودر کاری: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. روغن زیتون، نمک و شکر را اضافه کرده و روی حرارت متوسط حدود یک ساعت بپزید (در ظرف را بگذارید)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.