- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. با طرز تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
مواد لازم:
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
وانیل: ۲ قاشق چای خوری
آرد: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
مخمر فوری: ۱۰ گرم
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
مواد لازم میانی:
خمیر مارسپیان: ۲۰۰ گرم
کره نرم شده: ۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین (به دلخواه): ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام آسیاب شده: ۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده): ۲ عدد
تخم مرغ (زرده): ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ...
مواد لازم:
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
وانیل: ۲ قاشق چای خوری
آرد: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
مخمر فوری: ۱۰ گرم
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
مواد لازم میانی:
خمیر مارسپیان: ۲۰۰ گرم
کره نرم شده: ۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین (به دلخواه): ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام آسیاب شده: ۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده): ۲ عدد
تخم مرغ (زرده): ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.