غذای ملل آموزش تهیه نان شیرمال بادامی با مواد میانی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 206
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می‌شود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. با طرز تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
مواد لازم:
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
وانیل‏: ۲ قاشق چای خوری
آرد: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
مخمر فوری: ۱۰ گرم
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
مواد لازم میانی:
خمیر مارسپیان: ۲۰۰ گرم
کره نرم شده: ۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین (به دلخواه): ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام آسیاب شده: ۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده): ۲ عدد
تخم مرغ (زرده): ۱ عدد
خامه‏ صبحانه: ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا