غذا طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست؛پوچد اگ!

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 229
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
سطح
3
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
تخم مرغ پوچد شده یا آبپز شده بدون پوست یکی از سالم ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های پخت تخم مرغ به حساب میاد. در این روش تخم مرغی با سفیده کاملا سفت شده و زرده ای که هنوز شله بدست میاد بدون اینکه از ذره ای روغن استفاده شده باشه.

منظور همون تخم مرغ نیمرو هستش یا اینکه تخم مرغ هنوز پوست داشته باشه و مجبور باشین تخم مرغ رو بعد پوست کندن و به روش عسلی بخورین. در این مطلب فوت فن پخت این نوع تخم مرغ رو براتون میذارم تا بتونین یه تخم مرغ پوچد شده خوشگل و عالی داشته باشین.

78581

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ پوچد شده
  • تخم مرغ
  • سرکه (یک قاشق غذاخوری به ازای هر چهار لیوان آب)
  • آب
[ATTACH type="full"...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا