- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
تخم مرغ پوچد شده یا آبپز شده بدون پوست یکی از سالم ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های پخت تخم مرغ به حساب میاد. در این روش تخم مرغی با سفیده کاملا سفت شده و زرده ای که هنوز شله بدست میاد بدون اینکه از ذره ای روغن استفاده شده باشه.
منظور همون تخم مرغ نیمرو هستش یا اینکه تخم مرغ هنوز پوست داشته باشه و مجبور باشین تخم مرغ رو بعد پوست کندن و به روش عسلی بخورین. در این مطلب فوت فن پخت این نوع تخم مرغ رو براتون میذارم تا بتونین یه تخم مرغ پوچد شده خوشگل و عالی داشته باشین.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ پوچد شده
منظور همون تخم مرغ نیمرو هستش یا اینکه تخم مرغ هنوز پوست داشته باشه و مجبور باشین تخم مرغ رو بعد پوست کندن و به روش عسلی بخورین. در این مطلب فوت فن پخت این نوع تخم مرغ رو براتون میذارم تا بتونین یه تخم مرغ پوچد شده خوشگل و عالی داشته باشین.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ پوچد شده
- تخم مرغ
- سرکه (یک قاشق غذاخوری به ازای هر چهار لیوان آب)
- آب
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.