- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند. در این بخش نحوه طبخ خورش کنگر با رب را تقدیم می کنیم. در ضمن شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1 - ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود...
مواد لازم:
- کنگر ۱ کیلوگرم
- مرغ ۴ تکه
- پیاز ۱ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری
- روغن ۶ قاشق سوپ خوری
- آب ۲ لیوان
- آب غوره ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
- زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.