- نویسنده موضوع
- #1
#رولت_خرما
خرمای دشتستان نیم کیلو(خرماشهدنباید داشته یاشد)
پودر هل یک ق چ
دارچین نصف ق چ
زنجبیل یک ق چ
برای وسط خرما؛
آرد 3پیمانه شیرینی پزی
کره صدگرم
روغن جامد یک پیمانه
پودر قند یک سوم پیمانه
طرزتهیه:اول با سه ق روغن چرخ گوشت و خرماروچرب کرده و بعد خرما هارو که هسته گرفته ایم رو چرخ میکنیم.و بعد هل ودارچین و زنجبیل رو افزوده و ورز میدیم مقداری از آن را بین دو لایه نایلون با وردنه به قطر سه میل بشکل مستطیل باز میکنیم حالا روغن و کره رو رو حرارت آب میکنیم آردو اضافه کرده و هم زده تانخودی رنگ بشه قوامش باید مثل حلوا باشه بعد پودر قندوکمی هل اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم. و از مواد آردی روی سطح خرما پخش میکنیم و مدت نیم ساعت باید بمونه تا خنک بشه بعد توسط نایلون به آرومی رولش میکنیم...
خرمای دشتستان نیم کیلو(خرماشهدنباید داشته یاشد)
پودر هل یک ق چ
دارچین نصف ق چ
زنجبیل یک ق چ
برای وسط خرما؛
آرد 3پیمانه شیرینی پزی
کره صدگرم
روغن جامد یک پیمانه
پودر قند یک سوم پیمانه
طرزتهیه:اول با سه ق روغن چرخ گوشت و خرماروچرب کرده و بعد خرما هارو که هسته گرفته ایم رو چرخ میکنیم.و بعد هل ودارچین و زنجبیل رو افزوده و ورز میدیم مقداری از آن را بین دو لایه نایلون با وردنه به قطر سه میل بشکل مستطیل باز میکنیم حالا روغن و کره رو رو حرارت آب میکنیم آردو اضافه کرده و هم زده تانخودی رنگ بشه قوامش باید مثل حلوا باشه بعد پودر قندوکمی هل اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم. و از مواد آردی روی سطح خرما پخش میکنیم و مدت نیم ساعت باید بمونه تا خنک بشه بعد توسط نایلون به آرومی رولش میکنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.