غذا طرزتهیه ی پیتزا ترکی

  • نویسنده موضوع `Nastaran
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 301
  • کاربران تگ شده هیچ

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
پیتزا ترکی


  • مواد لازم برای پیتزا ترکی
    • خمیر پیتزا
    • آرد نان سفید 1 کیلوگرم
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
    • پودر مخمر 14 گرم
    • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
    • آب(گرم) 600-700 میلی لیتر
    • مواد پیتزا
    • گوشت تازه گوسفندی(چرخکرده) 500 گرم
    • فلفل دلمه ای قرمز(خرد شده) ½
    • فلفل دلمه ای سبز(خرد شده) ½
    • پیاز بزرگ(خرد شده) ½
    • گوجه فرنگی کوچک(خرد شده) 4 عدد
    • جعفری تازه ریز خرد شده(ریز) 3 قاشق غذاخوری
    • ساقه کرفس تازه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
پیتزا ترکی (Turkish Pizza) یا همان لاهماجون ترکی، غذای ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و لذیذ، که شباهت هایی به پیده ترکی، دیگر غذای محبوب ترکیه ای دارد. اگر پیتزا ترکیه ای را خورده باشید حتما می دانید که آن را با خمیر نازکی تهیه کرده، مخلوطی از سبزیجات (نوعی سالاد) روی پیتزا ریخته و آن را رول می کنند. البته می توان آن را به شکل دیگری نیز تهیه کرد و پس از پخت پیتزا، یک عدد تخم مرغ روی آن شکست. و زمان بیشتری برای پخت و سفت شدن تخم مرغ در نظر گرفت. در برخی از رستوران های ترکیه ای، پیتزا ترکی با تخم مرغ هم تهیه و سرو می شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله دوم:
در زمانی که خمیر در حال استراحت می باشد، مواد داخل پیتزا را آماده کنید. در ظرفی گوشت گوسفندی چرخکرده، تمام مواد خرد شده و ادویه ها را با هم ترکیب کنید. سپس با دست ورز دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

پیتزا ترکی
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله سوم:
پس از گذشت 1 ساعت و آماده شدن خمیر، روی سطح صافی را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. توجه کنید (مواد به کار برده شده برای خمیر، 4 عدد پیتزا به شما می دهد. در حالی که مواد داخل پیتزا برای 2 عدد پیتزا مناسب می باشد) پس خمیر را دو قسمت مساوی کرده، نصف اضافی را داخل یک کیسه قرار داده و برای استفاده های بعدی فریز کنید. (نصف این خمیر برای 4 نفر کافی می باشد) البته می توانید مقدار مواد داخل پیتزا را 2 برابر کرده و 4 پیتزا برای 8 نفر تهیه کنید.

پیتزا ترکی
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله چهارم:
نصف مقداری از خمیر را که می خواهید برای تهیه پیتزا به کار ببرید به دو قسمت تقسیم کنید. حالا هر توپ خمیری را روی سطح صافی پهن کرده و با وردنه به قطر 2 میلی متر صاف کنید. روی سطح خمیرها را با برس آغشته به روغن زیتون کنید. پس از روغن مالی، برای 15 دقیقه اجازه دهید تا خمیرها استراحت کرده و ور بیاید. در این حین فر را روی حالت پیش گرم با حرارت 210 درجه سانتی گراد روشن کنید.

پیتزا ترکی
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله پنجم:
حالا کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار داده و خمیر پیتزا ترکیه ای را به آن انتقال دهید. ترکیبات پیتزا را روی سطح خمیر بریزید به طوری که کاملا خمیر را پوشش دهد. و در نهایت سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید تا برای 15 الی 20 دقیقه پخته شود. می توانید در اواخر پخت و برای 2 الی 5 دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزا خوب طلایی و خوش رنگ شود.

پیتزا ترکی
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
مرحله ششم:
در مدتی که پیتزا درون فر در حال پختن است، سالاد را تهیه کنید. تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید. وقتی پیتزا آماده شد آن را در ظرف مناسبی سرو کنید و سالاد را روی پیتزا بریزید. پیتزا ترکی شما آماده می باشد. پیتزا ترکیه ای را رول کرده، به همراه سس دلخواه نوش جان کنید.

پیتزا ترکی


پیتزا ترکی
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
982
پسندها
20,632
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
نکات کلیدی تهیه پیتزا ترکی:


– همان طور که گفته شد طرز تهیه پیتزا ترکیه ای با گوشت گوسفند و یا گاو می باشد. اما شما می توانید گوشت را از مواد حذف کنید. و پیتزا ترکی با سبزیجات را برای خود تهیه کنید.

– اگر دوست داشتید می توانید یک تخم مرغ روی پیتزا بشکنید و برای چند دقیقه بیشتر درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شود.

طرز پخت پیتزا ترکی بدون پنیر می باشد. اما می توانید هر نوع پنیری را طبق سلیقه و ذائقه خود به پیتزا اضافه کنید.

مواد سالاد پیتزا ترکی را با هر نوع سبزیجات طبق سلیقه خود نیز می توانید تهیه کنید.
منبع:ایران کوک
 
آخرین ویرایش
امضا : `Nastaran
عقب
بالا