غذای سنتی طرز تهیه دمی بلغور جو، غذای محلی تهران

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 223
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,483
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
[IMG]


پخت دمی بلغور جو، از غذاهای محلی تهران



دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.



مواد لازم برای دمی بلغور جو :

بلغور جو 200 گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم
آب 1 لیتر
عدس 70 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نعنا 1 قاشق سوپخوری
برنج 100 گرم
ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
250
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
259
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
286
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
82
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
79
عقب
بالا